Hazal Kaya, Bingo ile Sultan Rolünde - Son Dakika
Güncel

Hazal Kaya, Bingo ile Sultan Rolünde

Hazal Kaya, Bingo ile Sultan Rolünde

Hazal Kaya'nın sultan kıyafetleriyle rol aldığı Bingo Saray Mutfağı reklam filmi ile Bingo, kadınları gerçekten anlayan marka olma stratejisini sürdürüyor.

04.09.2012 11:24

Bingo'nun "Saray Mutfağı" konseptli Bingo Dynamic Bulaşık Deterjanı reklam filmi, Osmanlı Sarayı'nın otantik görüntüleri içinde, ünlü sanatçı Hazal Kaya'nın Sultan rolü ile gözleri kamaştırdığı eğlenceli ve heyecanlı sahnelerle dikkatleri üzerine çekiyor. Türkiye'nin gündeminde oldukça etkili olan dizilerin başarılı oyuncuları arasında yer alan Hazal Kaya yine annesi Ayşegül Kaya ile oynadığı "Bingo Zamane Anneleri ve Kızları 2" reklam filmi serisinin yeni filminde bir Osmanlı sultanı olarak karşımıza çıkıyor.

Türkiye'nin gözde oyuncularından Hazal Kaya, Bingo'nun yeni Bingo Dynamic Saray Mutfağı Bulaşık Deterjanı reklam filmiyle ekranlara renk katıyor. "Seni Anlayan O" sloganıyla tüketicisi ile buluşan Bingo'nun, Hazal Kaya'nın sarayda sultan kıyafetleriyle ekranlarda olan "Saray Mutfağı" konseptli reklam filmi, atmosferi ve mesajlarıyla dikkat çekiyor.

Kadınların özellikle gün içerisinde çok fazla zaman ayırdıkları bulaşık alışkanlıklarını, Bingo Saray Mutfağı Bulaşık Deterjanı ürün serisiyle daha keyifli ve onlar için daha eğlenceli hale getiren Bingo'nun reklam filminde Hazal Kaya'nın naif ve kendinden emin tarzı ön plana çıkarılıyor.

Yönetmenliğini, Kağan Erturan yaptığı, Vietnam Kreatif Ajans Başkanı Tibet Sanlıman tarafından planlanan, sanat yönetmenliğini Rıza Çetinkaya'nın üstlendiği reklam filminin yaratıcı yönetmenliğini ise Gürkan Günaydın yaptı.

Sarayların yeni sultanı Hazal Kaya

Hazal Kaya'nın Osmanlı saray kadını kıyafetleri ve Osmanlı mutfağı konseptiyle oluşturulan reklam filmi, Bingo Saray Mutfağı bulaşık deterjanının kokularıyla geçmişin kusursuzluğunu birleştiriyor. Hazal Kaya'nın Osmanlı'yı anımsatan elma ile tarçının mükemmel uyumunu fark etmesiyle, bir zaman tünelinden geçerek kendisini bir Osmanlı Sarayı'nda bulmasıyla renklenen reklam filmi, Bingo'nun kadınlar için keyifsiz olan bulaşık yıkama sürecini ürünün performansı ile hızlandırdığı mesajını veriyor.

Reklam filminde bulaşık yıkayan annesinin yanına gelen Hazal Kaya, Osmanlı dönemini anımsatan elma ve tarçının mükemmel uyumunu kokluyor. Kendisini bir anda Osmanlı Sarayı'nda bulan güzel yıldız, adeta bir zaman tünelinden geçip, geçmişin kusursuzluğunu yaşıyor. Annesiyle Osmanlı Sarayı'na yolculuk yapan Hazal Kaya, saraydaki cariyelerin kendilerine hizmet etmeleri ve atmosferin ilginç havasıyla şaşkınlıklarını gizleyemiyorlar. Gerçek dünyaya geri döndüklerinde bulaşıkları tamamen temizlenmiş bulan Hazal Kaya ve annesi, aslında kadınlar için keyifsiz olan bulaşık yıkama sürecinin çok çabuk geçtiğini anlıyorlar.

Reklamveren : Hayat Kimya

Reklamveren Temsilcisi : Gülhan Eğilmez, M. Fatih Yoğurtçu, Eda İskeçeli

Reklam Ajansı : Vietnam

Yaratıcı Yönetmen : Gürkan Günaydın

Sanat Yönetmeni : Rıza Çetinkaya

Metin Yazarı : Erdem Demir, Erdem Güngör

Müşteri İlişkileri : Damla Acun

Ajans Prodüktörü : Cengiz Karadeniz

Yapımcı : Erhan ORHANOĞLU

Yönetmen : Kağan ERTURAN

Post Prodüksiyon : Film İşleri

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Hazal Kaya, Bingo ile Sultan Rolünde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement