HBB'li Sporculardan Uluslararası Başarı - Son Dakika
Güncel

HBB'li Sporculardan Uluslararası Başarı

HBB\'li Sporculardan Uluslararası Başarı

Hatay Büyükşehir Belediye Spor Muay Thai Takımı, başarıdan başarıya koşmaya devam ediyor.

23.08.2017 15:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Katıldığı ulusal ve uluslararası turnuvalarda elde ettiği sayısız başarılarla Hatay halkına büyük gurur ve mutluluk yaşatan HBB'li sporcular bir turnuvaya daha damga vurdu.

SPORCULAR 1 BİRİNCİLİK, 3 İKİNCİLİK KUPALARIYLA HATAY'A DÖNDÜ

19-20 Ağustos 2017 tarihleri arasında Mersin'de Karma Dövüş Sanatları Federasyonu ve Dünya Karma Dövüş Sanatları Federasyonu çatısı altında gerçekleştirilen 30 Ağustos Zafer Kupası Uluslararası müsabakalarına katılan sporcular, elde ettikleri 1 birincilik, 3 ikincilik kupası derecesi ile Hatay'a büyük gurur yaşattı.

ULUSAL BAŞARIYA ULAŞAN SPORCULARDAN BAŞKAN SAVAŞ'A TEŞEKKÜR

Türkiye'nin çeşitli illeri başta olmak üzere Irak, İran, Azerbeycan, Türkmenistan ve Gürcistan gibi Dünya'nın dört bir yanından sporcuların katıldığı şampiyonadan kupa ve madalyalarla birlikte Hatay'a dönen HBB sporcularından Mehmet Güler, Mahmut Güler, Mehmet Gürbüz ve İhsan Kavasoğlu; her geçen gün artan performanslarının karşılığını bu derecelerle aldıklarını belirtirken, bundan sonraki tüm turnuvalarda şampiyonluk sözünü vererek, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş'a ve HBB Spor Kulübü Başkanı Serdar Güven'e desteklerinden dolayı teşekkürlerini ilettiler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel HBB'li Sporculardan Uluslararası Başarı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement