Hdp Eş Genel Başkanı Demirtaş, Brüksel'de - Son Dakika
Güncel

Hdp Eş Genel Başkanı Demirtaş, Brüksel'de

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş,AB Dış İlişkiler ve Güvenlik Politikasından Sorumlu Yüksek Temsilcisi Federica Mogherini görüşmesi HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Avrupa Parlamentosu (AP) Başkanı Martin Schulz ile görüşmesi HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Brüksel'de AB kurumları yetkilileriyle bir araya geldi.

15.06.2016 22:27

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş,AB Dış İlişkiler ve Güvenlik Politikasından Sorumlu Yüksek Temsilcisi Federica Mogherini görüşmesi

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Avrupa Parlamentosu (AP) Başkanı Martin Schulz ile görüşmesi HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Brüksel'de AB kurumları yetkilileriyle bir araya geldi.

Demirtaş, AB Dış İlişkiler ve Güvenlik Politikasından Sorumlu Yüksek Temsilcisi Federica Mogherini ve Avrupa Parlamentosu (AP) Başkanı Martin Schulz ile ayrı ayrı görüştü.

Görüşmelerden sonra bir açıklama yapıldı. Demirtaş'ın yarın da AB'nin Genişleme Müzakerelerinden Sorumlu Komiseri Johannes Hahn ile bir araya gelmesi bekleniyor.

Hdp Eş Genel Başkanı Demirtaş, Brüksel\'de
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Hdp Eş Genel Başkanı Demirtaş, Brüksel'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • ALLAHÜTEALA (c.c.) HAZRETLERİ: TECELLİLER SİZLERE DİYORUM YANIMA GELİN...HERHANGİ BİR DEVLET AZINLIĞINA İŞ AŞ EKMEK VERMEYİP KÖTÜLÜK YAPIP ÖLDÜRÜYOR İSE BU DEVLETİ BÖLECEKSİNİZ...EMRİMDİR...ŞİMDİ ÇEKİP GİDİN...GÖZÜM GÖRMESİN SİZİ...SUAT SENDE GİT...SENİDE GÖZÜM GÖRMESİN..! 0 0 Yanıtla

Advertisement