'Heartbreak Hotel' Sergisi UNIQ Gallery'de - Son Dakika
Güncel

'Heartbreak Hotel' Sergisi UNIQ Gallery'de

\'Heartbreak Hotel\' Sergisi UNIQ Gallery\'de

UNIQ Gallery, 24 Ocak - 26 Şubat tarihleri arasında Çağrı Coşkun'un solo sergisi 'Heartbreak Hotel'e ev sahipliği yapıyor.

23.01.2017 10:24  Güncelleme: 10:27

Çizgi romancı ve mimar Çağrı Coşkun, solo sergisiyle UNIQ İstanbul'daki UNIQ Gallery'de sanatseverlerle buluşuyor. Mesleki rutinini kırmak, bağımsızlaşmak ve üretmek için yola çıkan Coşkun, umudunu yitirdiği anları, soğuk ve kasvetli estetiği resmetmeyi tercih etse de hikayesi bir o kadar da insana dair ve içten; "…Bocaladım elbette ve kendimi bulmam vakit aldı. Bu yalnızlıkta en çok sanata sarıldım. Nereye, neye, ne için ait olduğumu bilemediğim bu yalnız dönemde hayatımı kısa bir iş seyahatindeki otel odasıyla aramızda gelişen iki yönlü ilişkiye benzettim. Çalışmalarımı da bu doğrultuda hissetmeye ve şekillendirmeye çalıştım. Otel odasına girişten tekrar eve dönene kadar olan süreçteki üç farklı ana yoğunlaşmak istedim: Check-in, Stay, Check-out".

Mustafa Çağrı Coşkun

1974 yılında doğdu. 4 yaşında çizmeye başladı. 13 yaşında mizah dergilerinde karikatürleri yayınlandı. 1992 yılında girdiği İ.T.Ü. Mimarlık Fakültesi'nden 1996 yılında mezun oldu. 5 sene Türkiye'nin önde gelen firmalarında mimarlık mesleğini icra etti. 2001-2015 yılları arasında ABD, İspanyol ve Türk yayıncılar için çizgi roman üretti. 2015 yılından beri resim yapıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Heartbreak Hotel' Sergisi UNIQ Gallery'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement