Hem Taraftar Hem De Kulüp Kazanacak - Son Dakika
Güncel

Hem Taraftar Hem De Kulüp Kazanacak

Hem Taraftar Hem De Kulüp Kazanacak

DenizBank yeşil beyaz renklere gönül veren Konyalı taraftarlara özel "Konyaspor Bonus Card"ı hayata geçirdi.

18.02.2013 16:51

Bonus Card'ın tüm özelliklerini taşıyan Konya spor Bonus ile taraftarlar birçok kampanyadan ve indirimden faydalanırken aynı zamanda kulüplerinin gelirine de katkıda bulunacak.

DenizBank, spor kulüpleriyle işbirliğini güçlendirerek artırmaya devam ediyor. Torku Konyaspor ve DenizBank işbirliği ile yeşil beyaz renklere gönül veren taraftarlara özel "Konyaspor Bonus Card" hayata geçirildi. Konyaspor Bonus'un tanıtım toplantısı 18 Şubat 2013, Pazartesi günü Konya Anemon Otel'de yapıldı. Tanıtım toplantısına Denizbank Perakende Bankacılık Grubu Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Ertürk, Torku Konyaspor Başkanı Ahmet Şan ve Denizbank Orta Anadolu Bölge Müdürü Süleyman Şanlı katıldı.

2 yılda 25 bin kart

DenizBank Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Ertürk toplantıda yaptığı konuşmada Konyaspor ile işbirliği yapmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi. Türk futbolundaki Konyaspor'un önemine dikkat çeken Ertürk, "Konyaspor gibi Türk futbol tarihine önemli katkıları olan kulüplerle işbirliği yaparak Türkiye'de sporun gelişimine katkıda bulunmak bizlere onur veriyor. Konyaspor Bonus'la hem kulübün gelirleri artacak hem de taraftarlar kendilerine özel birçok ayrıcalıktan yararlanarak kartlarıyla yapacakları her alışverişte gönül verdikleri Konyaspor'a katkıda bulunacaklar. DenizBank olarak spor kulüplerimizin en büyük destekçisi olduğumuzu belirtmekle birlikte Konyaspor Bonus'un bu büyük ve ateşli taraftar kitlesi ile 2 yılda 25 bin kart sayısına ulaşacağını öngörüyoruz. Bu işbirliğinde iki taraf da kazanacak. Tüm Konyalıları Konyaspor Bonus karttan edinmeye davet ediyorum" dedi.

Konyaspor Başkanı Ahmet Şan tanıtım toplantısında, "Konyaspor Kulübü olarak bugüne kadar hep kalıcı gelir getirecek projelere çok önem verdik, bugün de burada güzel bir projeye imza atmanın gururunu yaşıyoruz. Konyaspor Bonus kart projesinin hem taraftarımızın çeşitli kampanyalardan yararlanacağı hem de kulübümüzün kazanacağı başarılı bir proje olacağı düşüncesindeyiz. Bunu da spora destek veren DenizBank ile gerçekleştirmekten çok mutluyuz. Taraftarlarımızı Konyaspor Bonus almaya ve bu projeye destek olmaya davet ediyoruz" diye konuştu.

DenizBank Orta Anadolu Bölge Müdürü Süleyman Şanlı ise "DenizBank olarak bölgemizin önemli ve köklü kulüplerinde Konyaspor ile birlikte bu güzel projeye imza atmaktan çok memnunuz. Orta Anadolu Bölge olarak 34 Şube ve 390 adet Personelimiz ile birlikte Konyaspor Bonus'un taraftar ile buluşması adına elimizden geleni yapmak için hazır ve heyecanlıyız. Konyaspor Bonus kartın hem DenizBank hem de Konyaspor için hayırlı olmasını diliyorum." dedi.

Konyaspor Bonus'un getirdiği ayrıcalıklar

· Konyaspor Bonus Card sahiplerinin, kartları ile yapacakları tüm alışverişlerden kulübe belirli oranda katkı payı aktarılacak. Kart sahipleri yaptıkları her harcama ile hiç bir ekstra ücret ödemeden kulüplerine destek olacaklar.

· Konyaspor Bonus Card'a sahip olanlar Türkiye'nin en geniş üye işyeri ağına sahip Bonus'un tüm fırsat ve faydalarından yararlanabilecek.

· Anlaşmalı iş yerlerinde taksit, bonus kazanma ve harcama, tüm kampanyalardan yararlanma imkânlarına kavuşacak.

· Kart sahipleri kulübe ait mağazalarda ve maç bileti alımlarında çeşitli avantajlardan yararlanacak.

· Taraftarlara özel dönemsel kampanyalar düzenlenecek.

· "Takımın kazandıkça sen de kazan" kampanyası ile Konyaspor kazandıkça kart sahipleri de atılan gol kadar bonus kazanacak.

· Visa payWave altyapısı ile temassız ödeme özelliğine sahip olan Konyaspor Bonus Card'la, 35 TL ve altındaki ödemeler bozuk para taşımadan, hızlı ve güvenli bir şekilde gerçekleştirilebilecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Hem Taraftar Hem De Kulüp Kazanacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement