Hemşehri Derneklerinden Birlik Mesajı - Son Dakika
Güncel

Hemşehri Derneklerinden Birlik Mesajı

Hemşehri Derneklerinden Birlik Mesajı

Dağ-Der tarafından düzenlenen gecede birlik ve beraberlik mesajı verdi.

11.04.2012 16:08

Bursa Kent Konseyi Hemşehri Dayanışma Dernekleri Çalışma Grubu'na üye dernekler, Dağ-Der tarafından düzenlenen gecede birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Orhaneli-Keles-Büyükorhan- Harmancık Yardımlaşma ve Kültür Derneği'nin (Dağ-Der) Genel Merkezi'nde gerçekleşen geceye İl Dernekler Müdürü Osman Dikmen, Bursa Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyeleri Lütfi Taşcı ve Şehmuz Seviş, Dağ-Der Genel Başkanı Erkan Aydın ve çok sayıda dernek temsilcisi katıldı. Bursa Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyesi ve Hemşehri Dayanışma Dernekleri Çalışma Grubu Temsilcisi Lütfi Taşcı, Bursa'daki Türkiye'yi bir araya toplamaktan mutluluk duyduklarını ifade etti.

Hemşehrilerin kentle olan sosyal bağlarını güçlendirecek biçimde, yaşadıkları kentin farkına varmalarını sağlamayı hedeflediklerini söyleyen Taşcı, "Hemşehrilerimizin kendilerini bu şehre ait ve şehrin bir parçası olduklarını hissettirmek istiyoruz. Bursa Kent Konseyi olarak bu yöndeki çalışmalarımız devam edecek" şeklinde konuştu.

13 Nisan Cuma günü saat 18.30'da Merinos Başkanlık Salonu'nda Kentlilik Bilincinin Geliştirilmesi konulu panel gerçekleştirecekleri söyleyen Taşcı, Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya'nın da konuşmacı olarak katılacağı etkinliğe tüm vatandaşları davet etti.

Geceye ev sahipliği yapan Dağ-Der'in Genel Başkanı Erkan Aydın ise, Türkiye'ye örnek bir tablo oluşturduklarını söyledi. Aydın, "Burada Balkanlardan, Kafkaslardan, Türkiye´nin dört bir yanından dostlarımız bir aradalar. Kim ne plan yaparsa yapsın, kardeşliğimizi bozamayacaklar. Anadolu topraklarında kıyamete kadar var olacağız. Topraklarımızı kimseye de vermeyeceğiz. Bu akşamki görüntümüz Türkiye´ye örnek olacak bir kaynaşma tablosudur" dedi.

İl Dernekler Müdürü Osman Dikmen ise, örnek bir dayanışma sergilediklerini belirtti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Hemşehri Derneklerinden Birlik Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement