Hendek Belediyesinin Çalışmaları - Son Dakika
Güncel

Hendek Belediyesinin Çalışmaları

Hendek Belediyesinin Çalışmaları

Hendek'te menfez çalışmaları devam ediyor.

09.08.2016 13:19

Hendek'te menfez çalışmaları devam ediyor.

Hendek Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince Kocaahmetler Mahallesi'nde 2 metre yüksekliğinde, 2,5 metre genişliğinde ve 24 metre uzunluğundaki alana menfez çalışması başladı.

Sonbahar ve kışın yoğun yağışlarda yağmur sularının yükselmesinde mevcut büzlerin yetersiz kalması nedeniyle çalışmalara başlayan ekiplerin, sorunu gidermek için hızlı şekilde çalışmalarını tamamlayacağı belirtildi.

Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, yaptığı açıklamada ekiplerin tüm mahallelerde çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini ifade ederek, "Merkez ve uzak mahallelerimizde ekiplerimiz gelen talepler doğrultusunda çalışmalarını yapıyor. Kocaahmetler Mahallesi'nde de kışın yağmur sularının yükselmesiyle yetersiz kalan menfezlerin yenilenmesi çalışmasına başladık. Hizmetlerimize hız kesmeden devam ediyoruz. Bizlere gelen talepleri değerlendirerek gerekli çalışmaları yapıyoruz." diye konuştu.

Öte yandan, ilçenin Yenimahalle, Sarıdede Mahallesi ve Servetiye Caddesi'nde kilitli parke taşı çalışması başlatıldı.

Çalışmalar kapsamında Yenimahalle 2074. Sokak'da 450 metre uzunluğunda 2 metre genişliğinde yaya yolu, parke taşı ile döşenmesi için alt yapı hazırlığına başlandı.

Belediye Başkanı Püsküllü, üstyapı projeleri kapsamında yol düzenleme çalışmalarının devam ettiğini ifade ederek, şunları aktardı:

"Amacımız sorumluluk sahamızda bulunan tüm yollarımızı, kaldırımlarımızı, en stabil ve sağlıklı hale getirerek vatandaşlarımızın kullanımına sunmak. Ekiplerimizin çalışmaları aralıksız devam edecektir. Halkımızın hayatını kolaylaştırmak ve mevcut standartları yükseltmek amacıyla yollardaki çalışmalarımızı itina ile gerçekleştiriyoruz."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Hendek Belediyesinin Çalışmaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement