Her Canlının Yaşam Hakkı Vardır - Son Dakika
Güncel

Her Canlının Yaşam Hakkı Vardır

Her Canlının Yaşam Hakkı Vardır

Başkan Karaosmanoğlu, Kandıra'da yapımı devam eden Hayvan Barınağı'nın her canlının yaşam hakkı bulunduğu anlayışıyla yapıldığını söyledi

18.07.2013 11:43

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli Doğa ve Hayvan Dostları Derneği Başkanı Gonca Çelik Ketenağ ile yönetimindeki hayvan dostlarını kabul etti. Başkan Karaosmanoğlu, Kandıra Sarıhocalar mevkiindeki Hayvan Barınağı'nın çocuklara hayvan sevgisini aşılayacak bir eğitim ve rehabilitasyon merkezi olacağını söyledi.

DOĞA VE HAYVAN DOSTLARI ZİYARET

Kocaeli Doğa ve Hayvan Dostları Derneği Başkanı Gonca Çelik Ketenağ ile yönetiminde yer alan hayvan severler, Başkan Karaosmanoğlu'nu ziyaret etti. Başkan Danışmanı Nermin Tol'ün de hazır bulunduğu ziyarette Kandıra Sarıhocalar'da yapımı devam eden Hayvan Barınağı görüşüldü. Sokak hayvanlarının yaşadığı sorunları Başkan Karaosmanoğlu'na aktaran hayvan dostları, Kandıra'daki Hayvan Barınağı'nın yapısına yönelik görüş ve önerilerini dile getirdi.

HAYVAN SEVGİSİ AŞILANMALI

Hayvan sevgisinin küçük yaşlardan itibaren çocuklara aşılanması gerektiğine dikkat çeken Ketenağ ile dernek yöneticileri, Büyükşehir Belediyesi'nin sokak hayvanlarına yönelik çalışmalarını olumlu bulduklarını söyledi. Yaşam hakkına çok değer verdiklerini dile getiren Başkan Karaosmanoğlu, ''Bizim ne kadar yaşamaya hakkımız varsa doğadaki her canlının da o kadar hakkı var. Sokak hayvanlarının yaşam hakkına değer veriyoruz. İnsan sevgisi kadar, hayvan sevgisine de önem veriyoruz'' ifadesini kullandı.

KANDIRA HAYVAN BARINAĞI

Kandıra Sarıhocalar'da yapımı devam eden Hayvan Barınağı'nın çok amaçlı olacağına değinen Başkan Karaosmanoğlu, ''Hayvan Barınağı aynı zamanda bir eğitim yeri olacak. Aileler burada çocuklarıyla birlikte hayvan sevgisini yaşayacak ve isterlerse buradaki hayvanları sahiplenebilecek. Burası tam anlamıyla bir eğitim ve rehabilitasyon merkezi, tedavi merkezi olacak'' şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Her Canlının Yaşam Hakkı Vardır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement