Hırsızlar Boş Kasayı Çaldı - Son Dakika
Güncel

Hırsızlar Boş Kasayı Çaldı

Düzce'nin Akçakoca ilçesinde bir fındık tüccarının işyerine giren hırsızlar, kasayı açamayınca komple alıp kayıplara karıştı.

28.11.2012 13:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Düzce'nin Akçakoca ilçesinde bir fındık tüccarının işyerine giren hırsızlar, kasayı açamayınca komple alıp kayıplara karıştı. İlçede ayrıca hırsızların bir gecede 1 işyeri ve 8 eve girdiği belirtildi.

Akçakoca ilçesinde bir işyerinde hırsızlar demir makası ile demir parmaklığı kesti ardından kapıyı kırarak dükkana girdi. İşyerine giren hırsızlar burada kasayı açamayınca kasayı komple aldı. Hırsızlar aldıkları kasayı Akçakoca'ya bağlı Çiçekpınar köyünde balyozla kırdılar fakat kasa boş çıktı.

Bu arada kimliği belirsiz hırsızlar gündüz gözüyle Akçakoca'nın Hacı Yusuflar Mahallesinde bir apartmanın 4 dairesinin kapılarını kırmak suretiyle içeri girdi. Kayıplara karışan hırsızlar Akçakoca'nın Çuhallı Çarşısı Yukarı Mahalle ve çeşitli yerlerde bulunan evlere girerek hırsızlık yaptı. Hırsızlar, girdikleri evlerde birçok eşya çalarken emniyet ekipleri kayıplara karışan hırsızları yakalamak için çalışma başlattı. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Hırsızlar Boş Kasayı Çaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement