Hollanda'da Çalışan Türk Gazeteciden Şok İddialar - Son Dakika
Güncel

Hollanda'da Çalışan Türk Gazeteciden Şok İddialar

Hollanda\'da Çalışan Türk Gazeteciden Şok İddialar

"Avrupa'da 6 bin Türk çocuğu koruyucu ailelere evlatlık verildi''

16.03.2013 15:50

A Haber'de yayınlanan Mehmet Ali Önel Yönetimindeki Deşifre'de bazı Avrupa ülkelerinde koruma altına alınan binlerce Türk çocuğunun, ailelerinden koparılıp, özellikle eşcinsel çiftlere evlatlık verilmesi mercek altına alındı.

Prof. Dr. Doğan Şahin, Prof. Dr. Kemal Arıkan, Prof. Dr. Ali Gürlek, Diyanet İşleri Eski Başkanı Prof. Dr. Süleyman Ateş'in konuk olduğu programa Hollanda'da yayın yapan Son TV Genel Yayın Yönetmeni Yavuz Nüfel'in yaptığı çarpıcı açıklamalar damgasını vurdu.

Nufel, Hollanda'da çekirdek aile yapısının dağıldığına dikkat çekerken, "Hollanda'da eşcinsel evlilik serbest olduğu için nüfus artış oranı eksi 2'lerde, Türklerin nüfus artışı ise %8. Dolayısıyla Hollanda nüfusu tehlikede. Bu açığı kapamak için, sudan bahanelerle çocukları ailelerinden koparıp eşcinsel ailelere evlatlık veriyorlar" dedi. Avrupa gayri resmi rakamlara göre 6 bin çocuğun evlatlık verildiğini ileri süren Yavuz Nufel, bu ailelerden 4 bininin eşcinsel olduğunu ifade etti.

Özellikle Hollanda'da yaşayan Türkler üzerinde eşcinselliği özendirici projelerin hayata geçirilmek istendiğini belirten Nufel "Türkler arasında eşcinselliği özendirici yayınlar yapan basın kuruluşları AB fonları tarafından da destekleniyor" dedi.

EŞCİNSELLİK TARTIŞMASI TANSİYONU YÜKSELTTİ, PROFESÖRLER İKİYE BÖLÜNDÜ

Deşifre'nin ikinci yarısında ise eşcinsellik konusu tartışıldı. Zaman zaman tansiyonun yükseldiği programda, konuklar eşcinsellik ve cinsiyet değişikliği konusunda ikiye bölündü…

Prof. Dr. Doğan Şahin "Her insanda biraz eşcinsellik vardır" iddiasında bulunurken Prof. Dr. Kemal Arıkan da "Doğuştan gelen bir eşcinsellik geni yoktur" dedi…

Çok sayıda cinsiyet değişikliği operasyonuna imza attığını belirten Prof. Dr. Ali Gürlek ise, "Pişman olanlar var. Tekrar eski haline dönmek isteyen hastalarım oluyor." şeklinde konuştu…

Konuyu İslami açıdan değerlendiren, Diyanet İşleri Eski Başkanı Prof. Dr. Süleyman Ateş "Eşcinsellik tam bir sapıklıktır. Cinselliğin amacı çocuk yapmaktır. İnsanın içinde böyle bir dürtü olabilir ama hakim olması gerekir." diyerek, eşcinsel ilişkiler nedeniyle helak olan "Lut Kavmi"ni örnek gösterdi..

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Hollanda'da Çalışan Türk Gazeteciden Şok İddialar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement