Hollywood'un Işıltılı Dünyası D-Smart'ta - Son Dakika
Güncel

Hollywood'un Işıltılı Dünyası D-Smart'ta

Hollywood\'un Işıltılı Dünyası D-Smart\'ta

Dünyanın en büyük sinema endüstrisinin nabzını tutan 'Hollywood Dosyası', 5. bölümüyle D-Smart ekranlarında.

25.04.2013 15:45

Los Angeles'ta kariyer basamaklarını tırmanan Türkler'le de söyleşiler gerçekleştirilen program, sinema gündemini takip eden sinemaseverlerle bu 27 Nisan Cumartesi 5. Kanal Smart SineGold ve Smart SineGold HD'de buluşacak. Programın tekrarı ise aynı kanalda 28 Nisan Pazar günü saat 13.20'de ekrana gelecek.

Türkiye'nin öncü dijital yayın platformu D-Smart, tecrübeli sunucu, oyuncu ve manken Didem Erol'un sunduğu "Hollywood Dosyası" ile dünyanın en büyük sinema endüstrisinden son gelişmeleri seyircisine ulaştırıyor. Yapımcılığını Işıltan Alhan'ın yaptığı programın yönetmenliğini ve yürütücü yapımcılığını Edip Aral üstleniyor. Post prodüksiyon ise daha önce yaptığı başarılı programlarla bilinen ''Yıkanmak İstemeyen Çocuklar'' tarafından gerçekleştiriliyor.

Hollywood evinizde

Amerika'da vizyona giren filmler, Los Angeles prömiyerlerinden renkli görüntüler, yapımcı, yönetmen ve oyuncularla çok özel röportajlar, sinema-televizyon sektörünün içindeki Türkler'in konuk olduğu 'Portreler' köşesi ve Amerika'nın en çok izlenen filmlerinden derlenen Top 5 listesi ile izleyiciler keyifli dakikalar geçirecek.

Hollywood Dosyası'nda bu hafta

Hollywood Dosyası bu hafta 'Scary Movie 5'in prömiyerinde. Charlie Sheen ve Snoop Dogg gibi isimlerin de oyuncu kadrosunda bulunduğu serinin beşinci filminin prömiyerinden renkli görüntüler ve başrol oyuncuları Simon Rex, Ashley Tisdale ve Molly Shannon ile yapılan özel röportajlar, Hollywood takipçilerini bekliyor.

Portreler köşesinin bu bölümdeki konuğu ise prodüktör Semih Eren. Uzun zamandır Hollywood'da prodüktörlük yapan Eren, dünyanın en büyük ve en etkili sinema endüstrisinde edindiği deneyimleri izleyicilerle paylaşacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Hollywood'un Işıltılı Dünyası D-Smart'ta - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement