"Hoşgeldin Bebek" Projesi - Son Dakika
Güncel

"Hoşgeldin Bebek" Projesi

"Hoşgeldin Bebek" Projesi

Kartepe Belediye Başkanı Karabalık: "Bu projeyle geleceğimiz olan bebeklerimize küçük hediyelerimizi de vererek ileride onların gelişimlerine hep birlikte tanıklık etmekteyiz"

11.10.2013 12:43

Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, "Hoşgeldin Bebek" Projesi kapsamında ilçede yeni doğmuş bebeği olan aileleri ziyaret ediyor.

Karabalık, yaptığı açıklamada, her yeni doğumla daha da büyük bir aile olduklarına dikkat çekti.

"Halkımızın memnuniyeti, bizlerin çalışma şevkini artıran en önemli unsurdur" diyen Karabalık, Kartepe'nin başarılı yönetimi sayesinde yoksulların, muhtaçların, hastaların ve engellilerin yüzünün bir nebze de olsa gülümsediğini ifade etti.

Karabalık, birlik ve beraberlik içinde samimiyet, güven ve dürüstlük temellerinde bir yaşam sürdürdüklerini ifade ederek, şunları söyledi:

"Ailemize her gün yeni bireyler katılmakta. Bugüne kadar bin 940 bebeğimizi ziyaret ettik. Bebeklerimizi ilk andan itibaren hayata hazırlamak amacıyla 'Hoşgeldin Bebek' projemizle anne ve bebeğin sağlığıyla ilgili bilgileri yerinde alan ekibimiz, aileye bebek bakımı ve annelikle ilgili ön eğitimleri verdi. Bu projeyle geleceğimiz olan bebeklerimize küçük hediyelerimizi de vererek ileride onların gelişimlerine hep birlikte tanıklık etmekteyiz." - Kocaeli

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 'Hoşgeldin Bebek' Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement