Hükümlü ve tutuklular sergi açtı ELAZIĞ - Son Dakika
Güncel

Hükümlü ve tutuklular sergi açtı ELAZIĞ

Hükümlü ve tutuklular sergi açtı ELAZIĞ

Hükümlü ve tutuklular sergi açtı ELAZIĞ

27.09.2013 20:47

Hükümlü ve tutuklular sergi açtı - ELAZIĞ

Elazığ'da hükümlü ve tutuklular sergi açtı

- El işi ürünlerin ve yağlı boya resimlerin yer aldığı sergi, 3 gün açık kalacak

ELAZIĞ (AA) - Elazığ'da hükümlü ve tutuklular, cezaevinde yaptıkları el işi ürünler ve yağlı boya resimlerden oluşan sergi açtı.

Elazığ Açık Ceza İnfaz Kurumu ve E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda kalan hükümlü ve tutukluların yaptığı ürünlerin yer aldığı sergi, Eski Hükümet Konağı binasında açıldı.

Serginin açılışını, Elazığ Valisi Ömer Faruk Koçak, Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, Başsavcı Musa Çatal, İl Emniyet Müdürü Ayhan Buran ve bazı yetkililer yaptı. Koçak ve beraberindekiler, açılışın ardından sergiyi gezdi.

Elazığ Açık Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Mahmut Okumuş, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, sergilenen ürünlerin satışından elde edilecek gelirin tamamının hükümlü ve tutuklulara verileceğini belirterek, "Tüm halkımızı sergiye davet ediyoruz. El emeği, göz nuru sergimizi hem dolaşsınlar hem de ürünlerden satın alırlarsa cezaevindeki insanlara bir katkı sağlamış olurlar" diye konuştu.

Yağlı boya resimler, bakır işleme tablolar, duvar saatleri, maket gemiler, boncuk işlemeli tespih ve anahtarlık gibi ürünlerin yer aldığı sergi, 3 gün açık kalacak.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Hükümlü ve tutuklular sergi açtı ELAZIĞ - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement