Husumetlisiyle Randevulaştı, Av Tüfeğiyle Vuruldu - Son Dakika
Güncel

Husumetlisiyle Randevulaştı, Av Tüfeğiyle Vuruldu

Husumetlisiyle Randevulaştı, Av Tüfeğiyle Vuruldu

Muğla'nın Yatağan İlçesi'nde husumetli olduğu bir kişiyle randevulaştıkları yere arkadaşlarıyla giden 29 yaşındaki Nuri Kaya, av tüfeğiyle açılan ateş sonucu başından ve vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı.

04.08.2015 15:49

Muğla'nın Yatağan İlçesi'nde husumetli olduğu bir kişiyle randevulaştıkları yere arkadaşlarıyla giden 29 yaşındaki Nuri Kaya, av tüfeğiyle açılan ateş sonucu başından ve vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı. Tedaviye alınan Kaya'nın hayati tehlikesi sürerken, saldırganın yakalanması için çalışma başlatıldı.

Olay, bugün saat 01.00 sıralarında, Demirköprü Mevkii'nde meydana geldi. İddiaya göre H.H., aynı mermer fabrikasında birlikte çalıştığı iş makinesi operatörü Nuri Kaya'yı telefonla arayarak Demirköprü Mevkii'ne çağırdı. Beraberindeki arkadaşlarıyla buluşma noktasına giden Kaya, araçtan inerken art arda av tüfeğiyle ateş açıldı. Yere yatan ve silah seslerinin kesilmesi üzerine tekrar ayağa kalkan Kaya, tekrar açılan ateş sonucu başından ve vücudunun çeşitli yerlerinden vurularak ağır yaralandı. Kaya'yı arkadaşları otomobille Yatağan Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Yapılan ilk müdahale sonrası Kaya, ambulansla Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Yoğun Bakım Ünitesi'nde yer olmaması nedeniyle bir süre sonra da ambulansla Marmaris'teki bir hastaneye sevk edildi. Haberin duyulmasının ardından Kaya'nın yakınları, hastaneye akın etti. Polis, saldırıyı kimin gerçekleştirdiğini belirlemek için çalışma başlattı. Olay yerinde çok sayıda av tüfeğine ait kartuş bulunduğu kaydedildi. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi. - Muğla

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Husumetlisiyle Randevulaştı, Av Tüfeğiyle Vuruldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement