Huzurevinde Nişan Töreni - Çanakkale - Son Dakika
Güncel

Huzurevinde Nişan Töreni - Çanakkale

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Nişandan detaylar, İbrahim Balcıoğlu'nun açıklamaları Biga Sağlık ve Eğitim Vakfı (BİSEV) huzurevi sakinlerinden 68 yaşındaki İbrahim Balcıoğlu ve 68 yaşındaki Güner Yıldız, için nişan töreni düzenlendi.

12.05.2016 03:14

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Nişandan detaylar,

İbrahim Balcıoğlu'nun açıklamaları Biga Sağlık ve Eğitim Vakfı (BİSEV) huzurevi sakinlerinden 68 yaşındaki İbrahim Balcıoğlu ve 68 yaşındaki Güner Yıldız, için nişan töreni düzenlendi.

Törende, Balcıoğlu, Yıldız'a evlilik teklif etti. Teklifin Yıldız tarafından kabul edilmesinin ardından BİSEV Yönetim Kurulu Başkanı Servet Bayram çifte nişan yüzüklerini taktı.

Dans eden çift, daha sonra nişan pastasını birlikte kesti.

Balcıoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, huzurevine şubat ayında geldiğini söyledi. Eşinin vefatından sonra huzurevine yerleştiğini anlatan Balcıoğlu, "Güner Hanım ile tanışmamız güneşli bir havada oldu. Ben gelmeden önce odasında rahatsız olduğundan dolayı hiç çıkmıyormuş. Güneşli bir havada dışarıya çıktı. Bu sırada sohbet ettik. Hobilerimiz birbirine çok benziyor. Ortak yanlarımız çoktu. Birbirimizi daha iyi tanımış olduk." diye konuştu.

Huzurevinde Nişan Töreni - Çanakkale
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Huzurevinde Nişan Töreni - Çanakkale - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement