Hyundai, Kore Gazilerini Unutmadı - Son Dakika
Güncel

Hyundai, Kore Gazilerini Unutmadı

Hyundai, Kore Gazilerini Unutmadı

Hyundai Assan, Türkiye Muharip Gaziler Derneğine, 3 Hyundai i10 ve derneğin çeşitli şubelerinde kullanılmak üzere bilgisayar bağışladı Hyundai Assan Üst Yöneticisi Chang: "Hyundai markası olarak, Kore’nin kadim dostu Türkiye’nin her zaman yanındayız. Kore Savaşı’nda bizimle kol kola savaşan gazilerimizi.

04.07.2014 17:47

Hyundai Assan, Türkiye Muharip Gaziler Derneğine (TÜMGAZİDER), 3 Hyundai i10 ve bilgisayar bağışladı.

Şirketten yapılan yazılı açıklamaya göre, araç ve bilgisayarların teslim törenine, Hyundai Assan Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kibar, Üst Düzey Yönetici (CEO) Won-Shin Chang ve Genel Müdür Önder Göker, TÜMGAZİDER Genel Başkanı Mehmet Şükrü Tandoğan, derneğin İstanbul ve Ankara'daki üyeleri ile çok sayıda davetli katıldı.

Chang, 1950-1953 yıllarındaki savaşta kendilerine yardım eli uzatan ve en zor anlarında yanlarında olan şerefli Türk ordusuna sonsuz saygılarını sunduklarını belirterek, "Hyundai markası olarak, Kore'nin kadim dostu Türkiye'nin her zaman yanındayız. Kore Savaşı'nda bizimle kol kola savaşan gazilerimizi asla unutmadık. Bu nedenle gazilerimizi daha ferah hayata kavuşturmak için her türlü konuda olağanüstü çalışma ve çaba gösteren Türkiye'deki Muharip Gaziler Derneğine katkıda bulunmak bizim için onurdur" şeklinde konuştu.

Gazilerin kullanımı bağışlanan 3 Hyundai i10, TÜMGAZİDER Genel Başkanı Mehmet Şükrü Tandoğan'a teslim edildi.

Öte yandan, Hyundai Assan'ın Kore gazileri ile eşleri, çocukları ve torunlarına tüm modellerde geçerli, yıl sonuna kadar yüzde 5 indirim sağladığı belirtildi. - Kocaeli

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Hyundai, Kore Gazilerini Unutmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement