I Şerif' Kuyruğu - Son Dakika
Son Dakika Logo

I Şerif' Kuyruğu

15.08.2012 15:12

Ağrı'da Kadir Gecesi ziyarete açılan Sakal-ı Şerif'i görmek isteyen erkekler Merkez ve kadınlar ise Lise Camii önünde yaklaşık 2 kilometrelik kuyruk oluşturdu.

Ağrı'da Kadir Gecesi ziyarete açılan Sakal-ı Şerif'i görmek isteyen erkekler Merkez ve kadınlar ise Lise Camii önünde yaklaşık 2 kilometrelik kuyruk oluşturdu.

Ağrılılar dün Kadir Gecesi nedeniyle camilere akın etti. Kadınlar için Lise Camii'nde erkekler için ise Merkez Camii'nde ziyarete açılan Sakal-ı Şerif'i görmek isteyenler iftar sonrası uzun kuyruklar meydana getirdi. Kadın, erkek ve çocukların oluşturduğu yaklaşık 8 bin kişi Sakal-ı Şerif'i görmek için birbirleriyle yarıştı. Gece geç vakitlere kadar ziyaretin yoğun olduğu Merkez Camii'nde Sakal-ı Şerif'i ziyaret edenler cep telefonlarıyla kayıt yaptı. Ziyaretçilerden bazıları da yanında getirdikleri takke ve tesbihlerini Sakal-ı Şerif'e sürdü.

Öte yandan Sakal-ı Şerif ziyaretten sonra vatandaşlar, Merkez Camii avlusunda kan bağışında bulundu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel I Şerif' Kuyruğu - Son Dakika


Advertisement