Icebarıst Club&Lounge'da Andreas Saag Zamanı - Son Dakika
Güncel

Icebarıst Club&Lounge'da Andreas Saag Zamanı

Icebarıst Club&Lounge\'da Andreas Saag Zamanı

İstanbul'un en önde 'Avant-garde' mekanında müziği tecrübe etmeye hazır mısınız? I

08.10.2012 13:35

cebarist Club&Lounge, yeni sezonda kendine has eğlence tarzını müziğin dahi isimleriyle birleştirerek 'öncü mekan' olmaya devam ediyor.

Yeni sezona damgasını vuracak bir başlangıç yapan Icebarist Club&Lounge, 13 Ekim'de İskandinav müziğinin parlayan ismi Andreas Saag ile müzik severlere İstanbul'da bir daha yakalayamayacakları bir gece vaad ediyor.

Icebarist Club&Lounge'da Resident DJ [LATEBUG] Mete Orhon'un performansıyla başlayacak gece, Saag'ın Soul, Jazz ve Techno tonlarını birleştirdiği müziğiyle devam edecek.

Andreas Saag diyor ki; 'Bir şarkının sadece bir şarkıdan daha fazla olmasını istiyorum, ağlatmak, mutlu etmek ya da delirtmek gibi bir amaca hizmet etmeli'.

Saag'ın, 6 yaşında piyano çalmaya başlaması müziğin hissetirdiklerini erken farketmesini sağladı. Klasik enstrümanlarla devam eden eğitimi sırasında Saag'ı elektronik müziğe yönlendiren ve 14 yaşında 'turntable'ın başına geçmesine sebep olan esin kaynağı David Axelrode'un plakları oldu. Bu sırada piyanodaki ustalığını klavyeye taşıyan Saag, efsanevi jazz sanatçısı Herbie Hancock'tan etkilenerek müziğini 'doğaçlama' ile geliştirdi.

Profesyonel müzik hayatına 2004 yılında yaptığı çeşitli 'remix'lerle başlayan Saag, 'Hollow Recording' etiketiyle çıkardığı 'Music in her Eyes', 'Gone' and 'Let me Decide' gibi dans sahnesini etkileyen 'single'lardan sonra 2007 yılında Freerange ve SLS etiketiyle ilk albümü olan 'Swell Session'ı çıkardı.

Kendisi soul ve caz müziğinin enerjisini deep house ve techno ile birleştirmeye adayan Saag, 2010 yılında elektronik müziğin ünlü isimleri Laurent Garnier, Portformat, Pol On ve Dolphin Boy ile beraber bir remix albümüne imza attı.

Konserleri sırasında cazıın doğasında olan doğaçlamayı oldukça fazla kullanan ve dans sahnesini sürekli hareketlendiren Andreas Saag Icebarist Club&Lounge'da sizleri bekliyor.

Non-stop bir eğlence anlayışı

Maslak'da bulunan Windowist Tower binasının altında yer Icebarist&Club Lounge, dünyaca ünlü heykeltıraş ve tasarımcılar tarafından tasarlandı. Hafta içi her gün 15.00'den 01.00'e kadar açık olan mekânda, Cuma ve Cumartesi geceleri ise eğlence sabahın ilk saatlerine kadar devam ediyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Icebarıst Club&Lounge'da Andreas Saag Zamanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement