İçgüdü Filmi - Son Dakika
Güncel

İçgüdü Filmi

İçgüdü Filmi

İçgüdü filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tim bilgileri. İçgüdü filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

01.07.2011 21:45

Being John Malkovich filminin senaryo yazarı Charlie Kaufman’ın senaryosunu yazdığı ve bir müzik video klip yönetmeni olan Michel Gondry’nin yönettiği Human Nature’da başrollerini Tim Robbins, Patricia Arquette, Rhys Ifans ve Miranda Otto paylaşıyorlar.

Human Nature kesinlikle insanın doğasını anlatan bir film. İnsanın insan doğasını anlatması oldukça zahmetli ve biraz da zorlayıcı bir iştir. film kadını, erkeği ve şeytanı ayrı ayrı irdeliyor ve bu işin içinden çıkmaya çalışıyor.

Lila ergenliği boyunca yaşıtı kızlardan farklılık gösteren bir görüntüye sahiptir. Kendisine acı verecek kadar utangaç ve özgüveni olmayan bir kızdır. Bu yüzden yıllarını ormanda bir kulübede vahşi doğayı anlatan kitaplar yazarak geçirir. Sonundabir best seller yazar olmuştur. Şimdi ise hayatındaki tek eksik bir erkeğin varlığıdır.

Nathan ise davranış bilimleri üzerine araştırmalar yapan bir psikologdur. Denek hayvanları üzerinde bazı deneyler yapmakta ve eğer başarılı olursa bulduğu metotlarla insanları da eğiterek dünyayı daha yaşanılası bir hale getirmeyi planlamaktadır. Karşılaştıklarında ve aralarında bir ilişki başladığında her şey göründüğünden çok daha komik bir duruma gelecektir.

Yönetmen: Michel Gondry

Senaryo: Charlie Kaufman

Oyuncular: David Warshofsky, Ken Magee, Tim Robbins, Rhys Ifans, Patricia Arquette

Filmin Türü: Komedi

Orijinal Adı: Human Nature

Yapım Yılı: 2001

Yapım Ülkesi: ABD/Fransa

Orijinal Dili: İngilizce

Filmin Süresi: 96 dk.

Resmi Sitesi: http://www.humannaturemovie.com/

Vizyon Tarihi: 27.06.2003

Son Dakika Güncel İçgüdü Filmi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement