"İdeallerinize Ulaşmanız İçin Birlikte Yürüyeceğiz" - Son Dakika
Güncel

"İdeallerinize Ulaşmanız İçin Birlikte Yürüyeceğiz"

"İdeallerinize Ulaşmanız İçin Birlikte Yürüyeceğiz"

Esenler Belediye Başkanı gençlere, "İdeallerinize ulaşmanız için birlikte yürüyeceğiz. Başarılı olmanız için her zaman elinizden tutacağız." dedi.

26.11.2013 16:38  Güncelleme: 16:37

"Bir Kitap Bir Kalem" projesi kapsamında Atışalanı Anadolu Lisesi öğrencileriyle buluşan Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu gençlere, "İdeallerinize ulaşmanız için birlikte yürüyeceğiz. Başarılı olmanız için her zaman elinizden tutacağız" dedi.

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Esenler Belediyesi Gençlik Meclisi tarafından hayata geçirilen "Bir Kitap Bir Kalem" projesi kapsamında gençlerle buluşmaya devam ediyor. Proje kapsamında Göksu'nun ikinci adresi Atışalanı Anadolu Lisesi oldu. Öğrencilerle bir araya gelerek tek tek sohbet eden Göksu'ya, Esenler İlçe Milli Eğitim Müdürü Bayram Ercan, Belediye Başkan Danışmanı Abdullah Aksu, Esenler Belediyesi Gençlik Meclisi Başkanı Burhan Şentürk ve Atışalanı Anadolu Lisesi Müdürü Cengiz Ofluoğlu eşlik etti.

HAYAL ET, KAZAN

Ziyareti esnasında öğrencilere bir kitap ve bir kalem hediye eden ve öğrencilerle sohbet eden Göksu, "Sizlere bir kitap bir de kalem hediye ediyoruz. Bunun yanında bir de form veriyoruz. 2023'de nasıl bir Esenler hayal ediyorsunuz? Hayal ettiğiniz Esenler'e nasıl ulaşılabilir? En iyi projeyi teklif edeni yurtdışında eğitime göndereceğiz. Sizlerin fikirlerine güveniyor ve orijinal projeler bekliyorum. 1453 Genç 1453 Lider projemiz, siz gençler için. Hayatta ne olmak istiyorsanız, biz Esenler Belediyesi olarak size yardım edeceğiz. En iyi siyasetçi, en iyi iş adamı, ya da en iyi bilim adamı ne olmak isterseniz yanınızdayız. İdeallerinize ulaşmanız için birlikte yürüyeceğiz. Başarılı olmanız için her zaman elinizden tutacağız" diye konuştu.

Öğrencilerin Belediye'nin çalışmaları hakkında ve Esenler'de yürütülen projeler ile ilgili sorularını da cevaplayan Göksu, öğrencilere eğitim hayatlarında başarılar diledi. Okulda görevli öğretmenlerin Öğretmenler Günü'nü de kutlayan Göksu, öğretmenlere birer gül hediye etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'İdeallerinize Ulaşmanız İçin Birlikte Yürüyeceğiz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement