İDOB Modern Dans Topluluğu İstanbul'un 'Rezonans' adlı eseri prömiyer yaptı - Son Dakika
Güncel

İDOB Modern Dans Topluluğu İstanbul'un 'Rezonans' adlı eseri prömiyer yaptı

İDOB Modern Dans Topluluğu İstanbul\'un \'Rezonans\' adlı eseri prömiyer yaptı

İstanbul Devlet Opera ve Balesi (İDOB) Modern Dans Topluluğu, İstanbul'un hazırladığı 'Rezonans' adlı eseri Atatürk Kültür Merkezi Tiyatro Salonu'nda prömiyer yaptı. Programda, İtalyan koreograf Erika Silgoner'in 'Pasion S', Evrim Akyay'ın 'Rutin' ve Güney Koreli koreograf Dong Kyu Kim'in 'Heyecan' eserleri yer aldı. Dans gösterisinin müziklerine ise Onur Seçki, Tuluğ Tırpan ve Jiho Jang imza attı. 'Rezonans'ın gelecek sanat sezonunda da sanatseverlerle buluşması planlanıyor.

26.05.2024 14:35

İstanbul Devlet Opera ve Balesi (İDOB) Modern Dans Topluluğu İstanbul'un hazırladığı "Rezonans" Atatürk Kültür Merkezi Tiyatro Salonu'nda prömiyer yaptı.

İDOB'tan yapılan açıklamaya göre, üç bölümden oluşan programda, İtalyan koreograf Erika Silgoner'in "Pasion S", sanatçı Evrim Akyay'ın "Rutin" ve Güney Koreli koreograf Dong Kyu Kim'in "Heyecan" eserleri yer aldı.

İstanbul İtalyan Kültür Merkezi işbirliği ile hazırlanan dans gösterisinin müziklerine ise Onur Seçki, Tuluğ Tırpan ve Jiho Jang imza attı.

Topluluğun 2023-2024 sanat sezonundaki son prömiyeri "Rezonans"'ın gelecek sanat sezonunda da sanatseverlerle buluşması planlanıyor.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İDOB Modern Dans Topluluğu İstanbul'un 'Rezonans' adlı eseri prömiyer yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement