Idsb Heyetinin Lübnan Ziyareti - Son Dakika
Güncel

Idsb Heyetinin Lübnan Ziyareti

Idsb Heyetinin Lübnan Ziyareti

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Toplantıya katılanlar İDSB Genel Sekreteri Ali Kurt'un gelişi ve selamlaşması İDSB Genel Sekreteri Ali Kurt ile röportaj İnanç ve Adalet Derneği Genel Sekreteri İmad Said ile röportaj İslam Dünyası Sivil Toplum Kuruluşları Birliği (İDSB) Genel Sekreteri Ali Kurt,...

13.12.2016 09:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Toplantıya katılanlar

İDSB Genel Sekreteri Ali Kurt'un gelişi ve selamlaşması

İDSB Genel Sekreteri Ali Kurt ile röportaj

İnanç ve Adalet Derneği Genel Sekreteri İmad Said ile röportaj İslam Dünyası Sivil Toplum Kuruluşları Birliği (İDSB) Genel Sekreteri Ali Kurt, " Suriye'den, Filistin'den ve Irak'tan buraya (Lübnan) göç etmiş çok sayıda insan var." dedi.

Lübnan'ın başkenti Beyrut'a üç günlük çalışma ziyareti gerçekleştiren İslam Dünyası Sivil Toplum Kuruluşları Birliği (İDSB) Genel Sekreteri Ali Kurt ve beraberindeki heyet, birliğe üye olan Lübnanlı 25 STK temsilcileriyle bir araya geldi.

Kurt, AA muhabirine yaptığı açıklamada, İDSB'nin 63 ülkeden 300'ü aşkın STK üyesi bulunan bir çatı kuruluşu olduğuna işaret ederek, Lübnan'daki 25 üyesinin daha çok insani yardım ve eğitim konularında uzmanlaştığını bildirdi.

İnanç ve Adalet Derneği Genel Sekreteri İmad Said ise 2006 İsrail - Lübnan savaşında yaptığı insani yardımlarla Türkiye'nin Lübnan'a destek verdiğine dikkati çekti. Said, Suriye'deki iç savaşta da Türk hükümetinin ve STK'ların her zaman Suriye halkının yanında olduğunu ifade etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Idsb Heyetinin Lübnan Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement