"İftarda Ne Pişireceğim?" Diye Düşünmeyin - Son Dakika
Güncel

"İftarda Ne Pişireceğim?" Diye Düşünmeyin

"İftarda Ne Pişireceğim?" Diye Düşünmeyin

30 yemek blogger'ından, 30 farklı tarif!

23.07.2012 16:38

www.porselensepeti.com, Facebook'ta başlattığı uygulamayla hem Ramazan sofralarına lezzet getiriyor, hem de "iftara ne pişireceğim?" sorusuna cevap oluyor.

www.porselensepeti.com'un Facebook sayfası, Türkiye'nin ünlü yemek blogger'larından iftar menüleri ve nefis yemek tarifleriyle Ramazan ayı boyunca lezzetin adresi…

www.porselensepeti.com ile iftar menünüz hazır! Sofraların çehresini değiştiren tasarımlarıyla beğeni kazanan www.porselensepeti.com, şimdi de Facebook üzerinden başlattığı uygulamayla, iftar menünüzü sizin için hazırlıyor, size ise sadece pişirmek kalıyor. Uygulamada Ramazan ayını kapsayan 30 gün boyunca Facebook üzerinden Türkiye'nin ünlü yemek blogger'ları hazırladıkları iftar menülerini ve enfes yemek tariflerini paylaşıyorlar.

www.porselensepeti.com'un iftar saatlerini tatlandıran uygulamasının ilk misafiri ise Devletşah Özcan. www.devletsah.com adresindeki blog sayfasından leziz tarifler paylaşan Özcan, Ramazan'ın ilk gününde www.porselensepeti.com'un yeni uygulaması için özel bir menü hazırladı. Yeni uygulama ilerleyen günlerde; www.pelince.com, www.lezzetibol.com, www.hunerlibayanlar.com, www.papatyaprenses.com, www.nefisyemektarifleri.com ve daha birçok sürpriz blogu lezzet avcılarıyla iftar saati için buluşturacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'İftarda Ne Pişireceğim?' Diye Düşünmeyin - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement