Iğdır'da Selçuk Balcı Konseri - Son Dakika
Güncel

Iğdır'da Selçuk Balcı Konseri

Iğdır\'da Selçuk Balcı Konseri

Üniversite Öğrencileri Selçuk Balcı Konseriyle coştular.

24.05.2013 18:46  Güncelleme: 18:47

Iğdır, Üniversitesi öğrencileri Selçuk Balcı konseri ile moral buldular.

Iğdır Üniversitesi tarafından düzenlenen Bahar Şenliklerinin 5.sinde, Selçuk Balcı Iğdır'da eserlerini öğrenciler ile paylaştı.

Iğdırlı vatandaşların ve öğrencilerin coşku ile eşlik ettiği Selçuk Balcı konseri, Karaağaç Yerleşkesinde gerçekleşti. Selçuk Balcı'nın Karadeniz yöresinden söylediği türküler ile Iğdır Üniversitesi öğrencilerinin gönlünde yer tuttuğu konserde, sanatçı Iğdır Üniversitesi öğrencilerinin coşkularına hayran kaldığını ifade etti. Kendisini dinlemeye gelen öğrencilere "Beni böyle coşku ile karşıladığınız için sizlere ne kadar müteşekkirsem, benim sizler ile buluşmama vesile olan Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Hakkı Yılmaz'a da o kadar teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Sanatçının konuşmasından sonra sahneye çıkan Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Hakkı Yılmaz, sanatçıya geleneksel olarak düzenlenen 5. Bahar Şenliklerine katılması nedeniyle teşekkür etti. Öğrencilerin sosyal yaşamlarına renk kattığı için memnun olduğunu ifade eden Rektör Prof. Dr. İbrahim Hakkı Yılmaz, gecenin anısına sanatçıya plaket ve çiçek takdim ettikten sonra sahneden ayrıldı.

Renkli görüntülerin ortaya çıktığı konser, gece geç saatlere kadar devam ederken öğrenciler gönüllerince eğlenme olanağı buldular.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Iğdır'da Selçuk Balcı Konseri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement