İhvan Liderlerine Yönelik Yargılamalar - Son Dakika
Güncel

İhvan Liderlerine Yönelik Yargılamalar

İhvan Liderlerine Yönelik Yargılamalar

İhvan Rehberlik Konseyi Başkanı Muhammed Bedii ile 13 sanığın yargılandığı ve kamuoyunda "İstikame Camisi olayları" olarak bilinen davanın duruşması 18 Mayıs'a ertelendi.

05.05.2014 16:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mısır'da Müslüman Kardeşler Teşkilatı (İhvan) Rehberlik Konseyi Başkanı Muhammed Bedii ile 13 sanığın yargılandığı ve kamuoyunda "İstikame Camisi olayları" olarak bilinen davanın duruşması 18 Mayıs'a ertelendi.

Yargı kaynaklarından alınan bilgiye göre, Giza Ceza Mahkemesi, Kahire'nin güneyindeki Tora Polis Akademisi'nde görülen davayı, bugün görülen 3. duruşmada sanıkların tutuklu bulundukları hapishaneden duruşmaya getirilmediği gerekçesiyle 18 Mayıs'a erteledi.

Ayrıca mahkeme hakiminin, sanıkları duruşmaya getirmeyen hapishane memurunu 143 dolar para cezasına çarptırdığı belirtildi.

"İstikame Camisi olayları" olarak bilinen davada Bedii ile aralarında Hürriyet ve Adalet Partisi (HAP) Genel Sekreteri Muhammed el-Biltaci, HAP Başkan Yardımcısı Isam el-Aryan, Darbeyi Ret ve Meşruiyete Destek için Ulusal İttifak yöneticilerinden Safvet Hicazi ve eski Tedarik Bakanı Basim Avde'nin de bulunduğu 13 kişi yargılanıyor. - Mısır

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İhvan Liderlerine Yönelik Yargılamalar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement