İki Bin Fidan Toprakla Buluştu - Son Dakika
Güncel

İki Bin Fidan Toprakla Buluştu

İki Bin Fidan Toprakla Buluştu

Hemşireler ve Ebeler Haftası Etkinlikleri kapsamında düzenlenen "Bir Fidan Bir Can" kampanyası adı altında ağaç dikimi töreni düzenlendi.

05.04.2013 14:26

Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi tarafından Hemşireler ve Ebeler Haftası Etkinlikleri kapsamında düzenlenen "Bir Fidan Bir Can" kampanyası adı altında ağaç dikimi töreni düzenlendi.

Dursun ODABAŞ ağaçlandırma sahasında Konya İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Mehmet BEKERECİOĞLU, İdari Hizmetler Başkanı Dr. Ahmet ERGİN, Mali Hizmetler Başkanı Halil YILDIRIM, Tıbbi Hizmet Başkanı Dr. Mustafa PARLAYICI, Konya Orman Bölge Müdürü İbrahim ÇİFTÇİ, Konya Eğitim ve Araştırma Hastane Yöneticisi Prof Dr, Dursun ODABAŞ, Başhekim Prof. Dr. Şükrü ARSLAN, Başhekim Yardımcısı Uzm. Dr. Mustafa DUDAKLI, Eğitim Sorumlusu İbrahim EREN, İdari ve Mali Hizmetler Müdürü Ahmet Adil KOYUNCU, Sağlık Bakım Hizmetler Müdürü Halime GÖKŞAN ve çok sayıda hastane personelinin katılımıyla gerçekleştirilen törende yaklaşık iki bin fidan toprakla buluştu.

Düzenlenen törende konuşan Konya Eğitim ve Araştırma Hastane Yöneticisi Prof Dr, Dursun ODABAŞ "Gittikçe ormansızlaşan ülkemizde orman alanlarının yeniden kazanılmasında çevre ve çevre sağlığı bilincinin aşılanmasında Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi tarafından başlatılan "Bir Fidan Bir Can" kampanyası çerçevesinde oluşturulan fidanlığımız da yaklaşık iki bin fidanı toprakla buluşturduk. Böylece bu bölge hem daha kaliteli bir hava, hem de daha güzel bir görünüm kazanacaktır. Katkılarından dolayı Konya İli Orman Bölge Müdürlüğüne ve Konya Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğüne şükranlarımı sunarım".dedi

Katılımcıların keyifli anlar yaşadığı fidan dikimi sonrasında katılımcılara yemek ikramında bulunuldu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İki Bin Fidan Toprakla Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement