İlçe Milli Eğitim Müdürü Temür İlkokul Binasını İnceledi - Son Dakika
Güncel

İlçe Milli Eğitim Müdürü Temür İlkokul Binasını İnceledi

Beypazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Temür, Karaören Mahallesinde kullanılmayan bir ilkokul binasını inceledi.

28.11.2017 15:23

Beypazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Temür, Karaören Mahallesinde kullanılmayan bir ilkokul binasını inceledi.

Okul binasında incelemelerde bulunan Temür, okulun duvarlarının yıkılmaya başladığını belirterek, bu durumun mahalle için tehlike oluşturduğunu söyledi.

Temür, çok eski olan okul binasında incelemelerde bulunduklarını vurgulayarak, "Okul hakkındaki durumu bildiren yazıyı, İl Milli Eğitim Müdürlüğümüze göndereceğiz. Oradan, gelecek heyetin incelemeleri sonrasında okulla ilgili karar verilecek." dedi.

Mahalle Muhtarı Güngör de uzun süredir mahalle sakinlerinin kendilerine okulla ilgili şikayetlerini ilettiklerini kaydetti.

Durumu ilgili makamlara yazı ile bildirdiğini aktaran Güngör, bunun üzerine yetkililerin, uzun senelerdir kullanılmayan okul binasında incelemelerde bulunduğunu sözlerine ekledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İlçe Milli Eğitim Müdürü Temür İlkokul Binasını İnceledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement