''İlçeyi Geliştireceğiz'' - Son Dakika
Güncel

''İlçeyi Geliştireceğiz''

\'\'İlçeyi Geliştireceğiz\'\'

Başkan Cem Kara; ''tüm sorunlara rağmen ilçeyi geliştireceğiz''

30.01.2012 16:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çatalca Kent Konseyi 2012 yılı 1. Olağan Genel Kurul Toplantısını yaptı. Çatalca Belediyesi Nazım Özbay Kültür Merkezinde gerçekleşen toplantıya CHP İstanbul Milletvekilleri Ferit Mevlüt Aslanoğlu, Süleyman Çelebi, Ali Özgündüz, Çatalca Kaymakamı Nevzat Taşdan, Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, konsey üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Çatalca Kent Konseyi 2012 yılı 1. Olağan Genel Kurul Toplantısı Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve tüm şehitlerimiz için bir dakikalık saygı duruşuyla ve ardından İstiklal Marşımızın söylenmesiyle başladı. Kent Konseyi faaliyet raporunun okunmasıyla devam eden toplantıda, Kent Konseyi Yürütme Kurulu tarafından ilçe için öneriler başlıklar halinde iletildi. Kültür, turizm, tarım, trafik, kadınlar ve gençlerin de sorunları için öneriler yetkililere sunuldu. Bunun ardından Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara kürsüye çıkarak bir konuşma yaptı. Başkan Cem Kara, Çatalca'nın sorunlarını yerel yetkililerin bildiğini ve Çatalca'nın sorunları çözme noktasında gelişme kaydettiğini belirterek, "Yüzölçümü olarak İstanbul'un yüzde 19'unu oluşturan ilçemizde, sorunları yeni tespit etmiyoruz. Sorunları bilerek ve bunların çözümü için büyük uğraş veriyoruz. Biz bu sorunları yetkililere iyi anlatıyoruz ki, İBB Meclisinde veya TBMM'de Çatalca'nın sorunlarının çözümü konuşuluyor" dedi. Çatalca'yı geliştirmek için herkesin çalışması gerektiğini de sözlerine ekleyen Başkan Cem Kara, "Çatalcalı olarak şu ana kadar yapılan çalışmaları geliştirmek zorundayız. Tüm sorunlarına rağmen bu ilçeyi el birliğiyle geliştireceğiz. Ortak akıl ve iş çözümleriyle bu işi başaracağız" dedi.

Başkan Cem Kara'nın ardından kürsüye gelen Çatalca Kaymakamı Nevzat Taşdan, toplantıya her kesimden herkesin katılmasının sevindirici olduğunu belirterek, sivil toplum kuruluşlarının çıkar gütmeden ilçenin menfaatleri doğrultusunda güçlenmesi gerektiğini söyledi. Kent konseyinin ise eleştiri yapmak yerine 'Ben ne yapabilirim?' felsefesiyle çalışmasının ilçe için artı puan olacağını söyledi. Kaymakam Nevzat Taşdan'ın ardından İstanbul Milletvekilleri Ali Özgündüz, Ferit Mevlüt Aslanoğlu ve Süleyman Çelebi birer konuşma yaptılar. Milletvekilleri, Çatalca için hizmet etmeye her zaman hazır olduklarının altını çizdiler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel ''İlçeyi Geliştireceğiz'' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement