İletişim Öğrencilerinden,Anneler Günü Kutlaması - Son Dakika
Güncel

İletişim Öğrencilerinden,Anneler Günü Kutlaması

İletişim Öğrencilerinden,Anneler Günü Kutlaması

Erzurum Atatürk Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler Bölümü öğrencileri, Anneler Günü için şiir ve kompozisyon yarışması düzenledi.

12.05.2013 09:57  Güncelleme: 11:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Halkla İlişkiler Bölümü 3'üncü sınıf öğrencileri, Anneler Günü'nü fırsat bilerek 'Kalemin dilinden annem' konulu şiir ve kompozisyon yarışması düzenledi.

İlk ve ortaokul öğrencilerinin katıldığı yarışmada 70'inci Yıl Ortaokulu öğrencisi Abdussamet Güneş 'benim annem' başlıklı kompozisyonuyla birinci, Alparslan İlkokulu'ndan Zeynep Büyüç 'gönlümü sultanı' adlı şiiriyle 2'nci, yine 70'inci Yıl Ortaokulu'ndan Zeynep Polat 'güzel annem' şiiriyle 3'üncü oldu. Derece alan öğrencilere cep telefonu, çanta, elbise ve alışveriş çeki hediye edildi.

Öğrencilerden Dilek Gürsoy, İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölüm Başkanı Doç. Dr. Fatma Geçikli'nin 'Halkla İlişkiler Kampanyaları' dersi kapsamında projeyi hazırladıklarını belirterek,"Anneler Günü'nü fırsat bilerek böyle bir proje hazırladık. Hem ödevimizi yaptık, hem de anne ve çocukları sevindirdik" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İletişim Öğrencilerinden,Anneler Günü Kutlaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement