İnegöl Belediyesi'nden Gazilere Takım Elbise - Son Dakika
Güncel

İnegöl Belediyesi'nden Gazilere Takım Elbise

İnegöl Belediyesi\'nden Gazilere Takım Elbise

İnegöl Belediye Başkan Yardımcısı Gülhan Şahin Bursa Muharip Gaziler Derneği İnegöl temsilciliğini ziyaret etti.

26.03.2013 07:40

Bazı Belediye meclis üyelerinin de bulunduğu ziyarette dernek üyelerine İnegöl Belediyesi tarafından alınan kalpak, kravat ve takım elbise hediye edildi.

Ziyarette konuşan Başkan Yardımcısı Gülhan Şahin, inancımıza göre Şehit olanların nurlanmış, gazilerin ise onurlanmış asker anlamına geldiğini ifade ederek, "Şehit aileleri ve gaziler en değerli varlıklarımızdır. Bu coğrafyayı, toprakları aziz bilip vatan yapmak ve gönderinde şanlı bayrağımızı dalgalandırmak uğruna, minarelerdeki ezanları kıyamete kadar okutmak adına canlarını siper eden, bu coğrafyayı vatan yapan siz gazilerimize bir kez daha şükranlarımızı sunuyoruz" dedi.

"Tarih boyu en ağır ve en zor şartlar içinde dahi bu milletin esareti kabul etmemesi ve istiklalinden taviz vermemesinin temelinde bugün sizlerin temsil ettiği bu ruh vardır" diyen Şahin, hürriyet ve kahramanlık tutkusunun yanında milletimizin bir üstün özelliğinin de sahip olduğu vefa duygusu olduğunu kaydederek, gazi ve şehitlerimize gösterdiğimiz hürmetin bundan kaynaklandığını belirtti.

"Sizlerin kahramanlıkları ve fedakârlıkları bizim varlık sebebimiz olmuştur" diyen Şahin konuşmasını şu şekilde sürdürdü: "Bizler, sizler için ne yaparsak yapalım, bunun karşılığını ödeyemeyiz. Bilindiği üzere gazilerimiz için daha önce dernek binası olarak kullanılmak üzere mevcut binayı tahsis etmiştik. Şimdide bina içerisinde ki tamamlayıcı unsurlar olarak;

1 adet televizyon

Uydu

İnternet

Bilgisayar gibi bina içi hizmetleri sağlıyoruz

Bunun dışında yine gazilerimize özellikle törenlerde kullanılmak üzere;

20 adet kalpak

20 adet kravat

20 de takım elbise takdim ediyoruz.

Devlet törenlerine gazilerimiz davet edilirken farklı kıyafetlerle gelinmekte. Kimin gazi olduğu belli olmamakta. Ama bundan sonra Sayın Belediye Başkanımızın sayesinde törenlere gazilerimiz bu kıyafetlerle gelecekler. Sizler bu vatan için gözünüzü kırpmadan canlarınızı düşmana siper ettiniz. Bunun dünyada herhangi bir karşılığı söz konusu olamaz. Ben sizlere bir kez daha teşekkür ediyor, hayırlı olsun diyorum" dedi.

Bursa Muharip Gaziler Derneği İnegöl temsilcisi İbrahim Değirmenci ise, dernek binasını içinde bulunan eşyalarda dâhil olmak üzere kendilerine tahsis eden Belediye Başkanı Alinur Aktaş'a, Başkan Yardımcılarına ve ekibine teşekkür ederek, bunun yanı sıra kendilerine hediye edilen gazi elbiselerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Verilen hediyelerin ardından Bursa Muharip Gaziler Derneği İnegöl temsilcisi İbrahim Değirmenci, Belediye Başkanı Alinur Aktaş'a teşekkür mahiyetinde Belediye Başkan Yardımcısı Gülhan Şahin'e dernek rozetini hediye etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İnegöl Belediyesi'nden Gazilere Takım Elbise - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement