İnegöl'de Başarılı Polisler Ödüllendirildi - Son Dakika
Güncel

İnegöl'de Başarılı Polisler Ödüllendirildi

İnegöl\'de Başarılı Polisler Ödüllendirildi

Bursa'nın İnegöl ilçesinde başarılı polis memurları ödüllendirildi.

11.10.2013 14:23

Bursa'nın İnegöl ilçesinde başarılı polis memurları ödüllendirildi.

İnegöl Emniyet Müdürlüğü tarafından geleneksel hale getirilen 'ayın başarılı polisleri' ödül töreni yapıldı. Ağustos ve eylül aylarında üstün başarı gösteren 18 polis memuru ödüllendirildi. Başarılı polisler ödüllerini Bursa İl Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya'nın elinden aldı.

Kahya, "Şüpheliden delile giden bir teşkilat olmaktan çıkıp, delilden sanığa giden bir yol takip ediyoruz artık. Dünya genelinde yapılan çalışmaları takip ediyoruz. Bundan 20 yıl önce 40 arkadaşımızı yurtdışına göndermiştik. Bu arkadaşlarımız oralarda tahsil yaptı. Gelişmiş ülkelerdeki çalışmaları, Türkiye'ye transfer etmek için gitmişlerdi. Başarı ile bunları uyguluyoruz. Vatandaş gözünden baktığınızda bu değişim görülüyor. Büyük bir dönüşüm söz konusu. 1980'lerin polisi değiliz artık. Poliste eğitim seviyesi hızla yükseliyor. Çoğu arkadaşımız artık fakülte mezunu. Çok sayıda akademisyenimiz var. Hızlı bir değişim söz konusu. Biz bu değişime hız katmak, arkadaşlarımızın başarısını yükseltmek için istiyoruz" " dedi.

Konuşmanın ardından 18 polis taltif edildi. Başarılı personele teşekkür plaketi ve birer adet küçük altın hediye edildi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İnegöl'de Başarılı Polisler Ödüllendirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement