İnegöl'de Kömür Sobası Can Aldı - Son Dakika
Güncel

İnegöl'de Kömür Sobası Can Aldı

İnegöl\'de Kömür Sobası Can Aldı

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, kömür sobasından sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen Bünyamin Taşdemir yaşamını yitirdi.

15.03.2013 13:21  Güncelleme: 13:27

Bursa'nın İnegöl İlçesi'nde, kömür sobasından sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen 20 yaşındaki Bünyamin Taşdemir yaşamını yitirdi, babası, annesi ve ağabeyi ise hastanede tedavi altına alındı.

İnegöl'ün Turgutalp Mahallesi Keskin Sokak'ta oturan emekli işçi 55 yaşındaki Zekeriya Taşdemir, ev kadını eşi 58 yaşındaki Cemile Taşdemir ve oğulları 23 yaşındaki Okan ve Bünyamin Taşdemir, dün gece kömür sobasını yaktıktan sonra uyudu. Bölgede etkili olan şiddetli lodos nedeniyle bacadan çıkmayan karbonmonoksit gazının odaya sızması sonucu, Taşdemir Ailesi zehirlendi. Olay, sabah saatlerinde aynı binanın alt katında oturan kızlarının annesini ziyaret etmek istemesi sonucu ortaya çıktı. Zili çalmasına rağmen kapı açılmayınca bu kez yanındaki anahtarla eve giren kızları, annesi, babası ve kardeşinin zehirlendiğini görüp 112 Acil Servis'ten yardım istedi.

Eve gelen sağlık ekipleri, Meslek Yüksekokulu'ndan mezun olduktan sonra ailesinin yanında kalan Bünyamin Taşdemir'in öldüğünü, annesi ve babasının ise durumunun ağır olduğunu gördü. İlk müdahaleleri evde yapılan Cemile ve Zekeriya Taşdemir çifti ile büyük oğulları Okan daha sonra ambulans ile İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor. - Bursa/ İnegöl

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İnegöl'de Kömür Sobası Can Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement