İngiliz Supermodel ve Oyuncu Lily Cole Marka 2014'te - Son Dakika
Güncel

İngiliz Supermodel ve Oyuncu Lily Cole Marka 2014'te

Alışılmışın dışında güzelliği ile oyuncak bir bebeği andıran supermodel ve oyuncu Lily Cole, MARKA 2014 için Türkiye'ye geliyor.

25.11.2014 11:23

Aktivist kişiliğiyle tanınan ve daha küçük yaşta kendi tasarladığı kostümleri ile adından sıkça söz ettiren Lily Cole, aynı zamanda kendi fikrinin peşinden koşan bir girişimci...

Dünya medyasını etkileyen düşünürlerden pazarlama dehalarına kadar birçok ilgi çeken ismi ağırlayan MARKA Konferansı'nın bu yılki konukları arasında dünyaca ünlü, oyuncu ve supermodel Lily Cole yer alıyor. 2005 yılında henüz 14 yaşında Londra Moda haftasında keşfedilen ve bir anda dünyanın en çok konuşulan ismi haline gelen genç ve başarılı supermodel aynı zamanda 16 yaşında Vogue kapağı olmuş yetenekli bir oyuncu olarak adından söz ettiriyor. Modellikten oyunculuğa geçiş yaptığı sırada Cambridge Üniversitesi'ni yüksek dereceyle bitirerek başarılarına bir yenisini daha ekleyen Lily Cole, aktivist kişiliği ile doğal hayatın savunucuları arasında yer alıyor. Tüm bunların ötesinde kendi fikrinin peşinden koşan bir girşimci olan Lily Cole, 'Gift Economy' kavramının en iyi örneklerinden impossible.com sosyal ağının yaratıcısı olarak unutulmayacak bir seansla MARKA 2014'te meraklılarıyla buluşacak.

Yürekli tarafından bu yıl 15.'si gerçekleştirilecek ve Yapı Kredi World Ana Sponsorluğu'nda düzenlenecek büyük zirve MARKA 2014, 18-19 Aralık tarihinde Hilton İstanbul Bomonti'de gerçekleştirilecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İngiliz Supermodel ve Oyuncu Lily Cole Marka 2014'te - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement