İngiltere Başbakanı David Cameron, Afganistan'da bulunan İngiltere askerlerini ziyaret etmek için sürpriz şekilde Afganistan'a geldi.
Noel öncesi Afganistan'a gelen Cameron, ülkenin güneyindeki Helmand kentinde yer alan Bastion askeri üssünde İngiliz askerleri ile görüştü. Afganistan'da İngiltere askerlerinin en büyük üssü olan Bastion'da binlerce asker görev yapıyor.
İngiltere Başbakanın Afgan Cumhurbaşkanı Karzai ile görüşme konusunda henüz Afgan yetkilileri tarafında bir açıklama yapılmadı. Afganistan'da bulunan yaklaşık 6 bin İngiltere askerinin görevi süresi 2014 sonunda biterken, bu askerlerin bir kısmı 2014 sonrası Afgan güvenlik güçlerine eğitim vermek için bu ülkede kalabilir. - Kabil
Son Dakika › Güncel › İngiltere Başbakanı Cameron, Afganistan'da - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.