İngiltere, gelecek hafta Hürmüz Boğazı'nın erişilebilir ve deniz ulaşımı için güvenli hale getirilmesine yönelik seçenekleri görüşmek üzere askeri yetkililerin katılacağı toplantıya ev sahipliği yapacak.
İngiltere Savunma Bakanlığı, ABD merkezli X şirketinin sosyal medya platformundan İngiltere'nin Orta Doğu'daki askeri operasyonlarına ilişkin güncelleme paylaştı.
Güncellemede, İngiltere Daimi Müşterek Karargahının, Hürmüz Boğazı'nın erişilebilir ve deniz ulaşımı için güvenli hale getirilmesine yönelik uygulanabilir seçenekleri görüşmek üzere gelecek hafta askeri planlamacıların katılacağı toplantı düzenleyeceği duyuruldu.
ABD-İsrail'in İran'a yönelik saldırılarına karşılık İran'ın misilleme saldırıları devam ederken Devrim Muhafızları Ordusu, Hürmüz Boğazı'nı ABD-İsrail ve müttefikleriyle bağlantılı gemilerin geçişine kapatmıştı.
Son Dakika › Güncel › İngiltere, Hürmüz Boğazı İçin Askeri Toplantı Düzenleyecek - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?