İntiharın sorumlusu komşu mu? Damla Demir olayının yeni detayları ortaya çıktı - Son Dakika
Güncel

İntiharın sorumlusu komşu mu? Damla Demir olayının yeni detayları ortaya çıktı

Zonguldak'ta iple kendini asarak intihar ettiği iddia edilen 16 yaşındaki Damla Demir'le ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Damla'nın tırnaklarından alınan doku örnekleri ile DNA'sı da eşleşen komşusu M.K. ev hapsi kararıyla tahliye edildi. Abla Yağmur Demir "Kardeşim cinsel tacize uğradığına dair notlar bırakmış." diye konuştu.

21.01.2022 14:41  Güncelleme: 16:17

İple kendini asarak intihar eden 16 yaşındaki Damla Demir'le ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Damla'nın tırnaklarından alınan doku örnekleri ile DNA'sı da eşleşen komşusu M.K. ev hapsi kararıyla tahliye edildi. Damla'nın telefonunda (56) yönelik cinsel taciz suçlamaları olduğu tespit edilmişti.

"BİR KERE ÖPÜCEM"

Olay, 20 Mayıs 2021'de Kilimli ilçesi, Bölüm Mahallesi'nde meydana geldi. Yayla Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 3'üncü sınıf öğrencisi Damla Demir, evinde kendini iple asarak yaşamına son verdi. Başlatılan soruşturma kapsamında Damla'nın telefonu incelendi, tırnaklarından da doku örnekleri alındı. Savcılık, cep telefonu incelemesinde genç kızın intiharıyla ilgili not yazdığını tespit etti. Demir, komşuları M.K.'nin kendisine tacizde bulunduğunu anlattığı notta "Bir kere öpeceğim deyip kolumdan tuttu. Çok korktum ve bırakmasını söyledim. O yere oturdu, beni çekti. Ben onu itip, eve geçtim. Kimselere bir şey çaktırmayıp, odama geçtim, ağladım. Benden büyük yaşlı, sapık. Biliyorum ilk başta diyeceksiniz ne falan filan. O zaman eşi yoktu. Eşi der; o senin ağabeyin, seni kızı gibi görüyor ama kime inandıracağım kendimi. Zaten böyle giderse ben kendimi öldüreceğim. Sizi çok seviyorum. Ben eşine ihanet edemem, yüzüne bakamam" yazdığı görüldü.

KOMŞU, GENÇ KIZI "AŞKIM DAMLA" OLARAK KAYDETMİŞ

Demir'in tırnaklarından alınan DNA örneklerinin komşusu M.K. ile uyuşmasıyla şüpheli gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen M.K. tutuklandı. M.K.'nin cep telefonu da savcılık tarafından incelemeye alındı. M.K.'nin telefonuna 'Aşkım Damla' olarak kayıt ettiği genç kıza "Canımın içi özledim seni. Günaydın fıstık. Kızım gel de sana sigara vereyim. Aşkım seni özlüyorum. Ablan gelmeden gel canım, seni özledim. Seni kızım diye çok sevdim, gelmezsen bir daha konuşmam. Kalbini kırdıysam, özür dilerim" gibi mesajlar attığı ortaya çıktı.

İntiharın sorumlusu komşu mu? Damla Demir olayının yeni detayları ortaya çıktı

Son Dakika Güncel İntiharın sorumlusu komşu mu? Damla Demir olayının yeni detayları ortaya çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement