İntihar Eden Genç Kızı Tutmaya Çalışan 2 Kişi Yaralandı - Son Dakika
Güncel

İntihar Eden Genç Kızı Tutmaya Çalışan 2 Kişi Yaralandı

İntihar Eden Genç Kızı Tutmaya Çalışan 2 Kişi Yaralandı

Siirt'te henüz tespit edilemeyen bir nedenden dolayı bunalıma giren bir genç kız intihar girişiminde bulundu.7 katlı binanın çatısına çıkarak atlayan genç kızı tutmaya çalışan 2 kişi yaralanırken, genç kız hayatını kaybetti.

03.11.2012 17:14

Siirt'te henüz tespit edilemeyen bir nedenden dolayı bunalıma giren bir genç kız intihar girişiminde bulundu. 7 katlı binanın çatısına çıkarak atlayan genç kızı tutmaya çalışan 2 kişi yaralanırken, genç kız hayatını kaybetti.

Bahçelievler Mahallesi Nuri Bayam Caddesi üzerinde bulunan İzgi Apartmanı'nda akrabalarında kalan 20 yaşındaki Seda Kılıçer, 7 katlı binanın çatı katından atlayarak intihar etti. Eyüp İlhan ve Mehmet Beyazıt yakalamaya çalıştıkları kızın altında kalarak yaralandı. Olay yerine çağırılan 112 ambulansı ile Siirt Devlet Hastanesi'ne kaldırılan genç kız ve kızı kurtarmaya çalışırken yaralanan 2 kişi tedavi altına alındı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Seda Kılıçer yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatanı kaybetti.

Bölgede inceleme yapan polis ekipleri, kızın üzerinden çıkan soru kitapçıkları nedeniyle Seda Kılıçer'in gittiği dershane yöneticilerini çağırarak ifadelerini aldı. Genç kızı tutmaya çalışan Eyyüp İlhan, "Bir anlık refleks ile genç kızı koşarak tutmaya çalıştık. Düşme esnasında bize çarptı ve birlikte yere yığıldık" dedi.

Görgü tanıklarından Nurettin Dayan ise durumu öğrenir öğrenmez polisi aradıklarını ve tüm çabalara rağmen genç kızı ikna edemediklerini söyledi. - SİİRT

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İntihar Eden Genç Kızı Tutmaya Çalışan 2 Kişi Yaralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement