İpek Sesli Katie Melua İstanbul'da - Son Dakika
Güncel

İpek Sesli Katie Melua İstanbul'da

İpek Sesli Katie Melua İstanbul\'da

Aşk ve melankoli kokan şarkıların yaratıcısı Melua 10 Temmuz'da sahne alacak

30.06.2014 11:56  Güncelleme: 11:50

İpek gibi sesiyle dinleyenleri kendine hayran bırakan Katie Melua, 21. İstanbul Caz Festivali kapsamında Matraş sponsorluğunda İstanbullu sevenleriyle buluşacak. Aşk ve melankoli dolu şarkıların bestecisi ve söz yazarı, Gürcü-İngiliz asıllı sanatçı, etkileyici sahne performansıyla 10 Temmuz Perşembe akşamı Açıkhava Sahnesi'nde olacak.

Bu yıl 15'inci kez İstanbul Caz Festivali'ne gösteri sponsoru olan Matraş, daha önce de Erykah Badu, Seal, Joss Stone, Buena Vista Social Club, John Legend gibi isimleri müzikseverlerle buluşturmuştu.

Henüz 19 yaşındayken İngiltere listelerinde ilk ona giren iki albüme imza atan, besteci ve söz yazarı Katie Melua, 10 Temmuz Perşembe akşamı 21.30'da Matraş sponsorluğunda Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi'nide olacak. "The Closest Thing to Crazy" ve "Nine Million Bicycles" gibi hit balladların sahibi Katie Melua, aşk ve melankoli dolu şarkılarını bu kez İstanbullu seyirciler için seslendirecek. Matraş, İstanbul Caz Festivali kapsamında daha önce de Erykah Badu, Seal, Buena Vista Social Club, Marcus Miller, Joss Stone gibi isimlerin gösteri sponsorluğunu üstlenmişti.

11 milyonluk albüm satışı ve 59 platin ödülüyle yakalanması zor bir başarı elde eden besteci ve söz yazarı Melua, konserde, ilk albümü "Call off the Search"ten, eski caz şarkıları, romantizm ve melankoliyi bir araya getiren son kaydı "Ketevan"a uzanan zengin bir repertuvarı ipeksi sesiyle

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İpek Sesli Katie Melua İstanbul'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement