İran'a Öpücük Özrü - Son Dakika
Güncel

İran'a Öpücük Özrü

İran\'a Öpücük Özrü

İranlı aktris Leyla Hatemi, 83 yaşındaki festival başkanı Gilles Jacob'u yanağından öptüğü için özür diledi.

24.05.2014 16:29  Güncelleme: 17:10

İranlı aktris Leyla Hatemi, 83 yaşındaki festival başkanı Gilles Jacob'u yanağından öpmesi İran'da tepkiyle karşılanmıştı. Hatemi bu öpücük için İran'dan özür diledi.

"DUYGULARINIZI İNCİTTİĞİM İÇİN ÜZGÜNÜM"

İranlı yetkilileri kızdıran hareketi hakkında yazılı açıklama yapan Hatemi, "Bazı insanların duygularını incittiğim için çok üzgünüm. El sıkışarak engel olmaya çalıştım ama sonuç alamadım. Bu açıklamaları yaptığım için utanç duysam da, engel olamadığım bir durumu anlatmak için başka çarem yok. Benim gözümde kendisi yaşlı bir dede." dedi.

"İRAN'IN NAMUSUNU TEMSİL EDİYOR" DENMİŞTİ

Hatemi'nin öpüşme fotoğrafının yayımlanması üzerine İran Kültür Bakan Yardımcısı Hüseyin Nuşabadi, "Uluslararası organizasyonlara katılanlar, İranlıların namusunu ve itibarını temsil ediyor. İran kadınları hakkında kötü bir imaj oluşmamalı. Festivaldeki uygunsuz durum bizim dini inançlarımızla uyuşmuyor" demişti.

Bazı İranlı kadın öğrenciler de Hatemi hakkında dava açılmasını ve İranlı aktrisin hapis ve kırbaçla cezalandırılmasını istemişti.
 

Kaynak: Aljazeera.com.tr

Son Dakika Güncel İran'a Öpücük Özrü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • türk: arkadaşlar bunlar halkı serbes bıraksın dünyanın en ecık giyim tarezı bunlarda olur öyle azkınlar ki bir serbes kalsalar neler olur neler ondan dolayı göç ediyorlar rahat özgür yaşayalım diye 15 11 Yanıtla
  • ZİYA: 250 kırbacı hak etmıs bu karı 2 0 Yanıtla
  • mehe: hee bizde isteruk dağluca yaşamayu aryurediii 0 0 Yanıtla

Advertisement