Irmak, "Gazeteci Olmak, Memlekete Katkı Koymaktır" - Son Dakika
Son Dakika Logo

Irmak, "Gazeteci Olmak, Memlekete Katkı Koymaktır"

11.12.2015 15:54

Çevre Muhabiri İbrahim Irmak, Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü öğrencilerinin "Çevre Muhabirliği" dersine konuk oldu.

Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü öğrencilerinin Prof. Dr. Ferlal Örs'ün "Çevre Muhabirliği" dersine konuk olan Haber Hürriyeti Gazetesi'nin kurucusu ve sahibi İbrahim Irmak "Gazetecilik çok kutsal bir meslektir. Gazetecilik hepinizin gözünü korkutmuş olabilir. Ama gazeteci olmak, gazeteci doğmak, gazeteci olarak yaşamak ve onu özümsemek bu memlekete katkı koymaktır" dedi.

Konuşmasına "Yarınlarımızı nasıl güvence altına alacağız?" sorusu ile başlayan Irmak, "Şehirdeki gördüğünüz her engel, her aksaklık bizim sorumluluğumuzdadır. Çevremizdeki olumsuzlukları gören gözlerle bakmamız lazım. Çevreyi iyi korumamız, önemsememiz ve iyi değerlendirmemiz gerekiyor. İzmir'in Basmane semtinde Atlas Oteli'nin çevreye zarar verdiğini gördüm. Ve bu konu hakkında haber yazmaya karar verdim. Bu haber görüldükten sonra Otelin restore edilmesine karar verildi" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Irmak, 'Gazeteci Olmak, Memlekete Katkı Koymaktır' - Son Dakika


Advertisement