Ankara Üniversitesi Rektörlüğü, Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç'un vefatı dolayısıyla taziye mesajı yayımladı.
Ankara Üniversitesi'ne katkılar sağlayan Koç'un vefatının derin üzüntüyle karşılandığının belirtildiği mesajda, şunlar kaydedildi:
"Koç ailesi, merhum Vehbi Koç'tan bu yana ülkemize ve üniversitemize büyük katkılar sağlamıştır. 'Ankara Üniversitesi Dostu' payesi de olan sayın Mustafa Koç'a, 9 Kasım 2015 tarihinde 'Üstün Hayırseverlik Beratı' sunulmuş ve bugüne kadar üniversitemize yaptığı katkıları için teşekkür edilmiştir. Üniversitemiz adına, Koç Holding Onursal Başkanı Rahmi Koç başta olmak üzere Koç ailesine başsağlığı, hayırsever iş adamı Ankara Üniversitesi dostu merhum Mustafa Koç'a Allah'tan rahmet dileriz."
Son Dakika › Güncel › İş Adamı Mustafa Koç'un Vefatı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.