IŞİD'den, Hollywood'a Gönderme - Son Dakika
Güncel

IŞİD'den, Hollywood'a Gönderme

Terör örgütü IŞİD, Oscar'a aday gösterilen American Sniper (Keskin Nişancı) filmine gönderme yaparak, örgüt üyesi bir keskin nişancının videosunu yayınladı.

25.02.2015 15:51  Güncelleme: 17:56

Terör örgütü IŞİD, Oscar'a aday gösterilen American Sniper (Keskin Nişancı) filmine gönderme yaparak, örgüt üyesi bir keskin nişancının videosunu yayınladı.

KESKİN NİŞANCI KENDİNİ HEDEF ALAN KİŞİLERİ VURDU

IŞİD, geçtiğimiz pazar gecesi yayınlanan Oscar töreninde ödüle aday olarak gösterilen American Sniper (Keskin Nişancı) filmine gönderme niteliğinde bir video yayınladı. Videoda, örgüt üyesi bir keskin nişancının bulunduğu noktadan kendisine saldırı düzenlemeye çalışan kişileri hedef alarak vurduğu görüntülere yer verildi.

IŞİD'Lİ KESKİN NİŞANCININ KİMLİĞİ GİZLENDİ

Suriye'nin Deyrizor bölgesinde çekildiği belirtilen görüntülerde keskin nişancının kimliğinin gizlenmesine büyük önem verildiği anlaşılıyor.


(Chris Kyle)

FİLM PROPAGANDA YAPMASI SEBEBİYLE TEPKİ TOPLADI

Hollywood yapımı American Sniper (Keskin Nişancı) filmi, Amerikan tarihindeki en ölümcül keskin nişancı olarak nitelendirilen Chris Kyle'ın hayatını anlatıyor. Film, yoğun bir şekilde Amerikan propagandası yapması sebebiyle çeşitli çevrelerden tepki toplamıştı.

IŞİD\'den, Hollywood\'a Gönderme
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel IŞİD'den, Hollywood'a Gönderme - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (9)

  • erkan: helal sana ışid arkandayızz 4 13 Yanıtla
  • Muro: İsid hic acimaz kafaya sıkar. İrakta barzani abd nin koltugunun altindayken İsid tavuk gibi amerikan avliyordu. Sosyalistlere duyurulur 8 5 Yanıtla
  • METiN YAZAR: Bosversene 12 0 Yanıtla
  • amed serhildan: Get lan daiş. Sen zaten bir senaryodan ibaretsin. Film bitince sizzinde fişiniz çekilecek. 4 7 Yanıtla
  • BUNU TOOTH: Hımm demek ki IŞID bile Amerikan sinemasını takip ediyor ;)) 8 0 Yanıtla
  • Türk: Keskin nisancı nasılmıs görün diyolar yani 5 0 Yanıtla
  • ada: dünya kadar insanı öldürdü bu levuk . . ama abd her zamanki gibi masumcasına acıtasyon yapan film çekti. . 4 1 Yanıtla
  • hasan s.: Videoda öldürülenlerden ilk 2'si pkk'lı :) 3 0 Yanıtla
  • mert: kobani temizlendi galiba dehaş buyrun gelin kobaniye dahaş bidaha gel bekliyorlar dehade krolar 1 0 Yanıtla

Advertisement