İskenderun'da ibadethaneler dezenfekte ediliyor - Son Dakika
Son Dakika Logo

İskenderun'da ibadethaneler dezenfekte ediliyor

İskenderun\'da ibadethaneler dezenfekte ediliyor
17.03.2020 11:41

HATAY'da koronavirüs önlemleri kapsamında yaşam alanları, camiler, kiliseler ve cemevleri belediye ekipleri tarafından dezenfekte edildi.

HATAY'da koronavirüs önlemleri kapsamında yaşam alanları, camiler, kiliseler ve cemevleri belediye ekipleri tarafından dezenfekte edildi.

Çin'de ortaya çıkan ve dünyaya yayılan koronavirüs salgını sonrası dezenfeksiyon çalışmaları ülke genelinde devam ediyor. İskenderun Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü de yoğun olarak kullanılan ortak alanlarda ve mekanlarda temizlik ve dezenfeksiyon çalışmaları başlattı. İbadethanelerin defenfekte edildiği çalışmalarda, yoğun olarak kullanılan alanlar da ilaçlandı.  Dezenfeksiyon çalışmalarının aralıksız olarak ilçe genelinde devam edeceği belirtildi.


Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İskenderun'da ibadethaneler dezenfekte ediliyor - Son Dakika


Advertisement