İskenderun ilçesinde, Yardımeli Derneği tarafından ihtiyaç sahibi 50 aileye ramazan kolisi dağıtıldı.
Yardımeli Derneği İskenderun Şube Başkanı Safiye Tutar, yaptığı yazılı açıklamada, acil ihtiyaç sahibi olan Türk ve Suriyeli 50 aileye sahur kolisi dağıttıklarını ifade etti.
Dağıtılan kolilerin içerisinde sucuk, peynir, zeytin, helva gibi kahvaltılık malzemelerin olduğunu aktaran Tutar, önceden tespit edilen ve ağırlıklı olarak Cumhuriyet, Meydan ve Prireis mahallelerinde bulunan ailelere yardımların ulaştığını vurguladı.
Buradaki amaçlarının ihtiyaç sahibi ailelerin kaygısız bir şekilde sahura kalkmaları olduğuna dikkat çeken Tutar, ramazan boyunca yardımların süreceğini kaydetti.
Son Dakika › Güncel › İskenderun'da İhtiyaç Sahibi Ailelere Ramazan Yardımı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.