İSKİ Genel Kurulu'nda gerginlik! Su zammının görüşüldüğü esnada arbede yaşandı, toplantıya ara verildi - Son Dakika
Güncel

İSKİ Genel Kurulu'nda gerginlik! Su zammının görüşüldüğü esnada arbede yaşandı, toplantıya ara verildi

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi'nde su fiyatlarına yapılacak zamların görüşüldüğü oturumda kavga çıktı. Tartışma sırasında kısa süreli arbede yaşandı.

16.02.2022 19:21  Güncelleme: 19:25

İSKİ Olağanüstü Genel Kurulu, Yenikapı Kadir Topbaş Gösteri ve Sanat Merkezinde gerçekleştirildi. Su zammının görüşüldüğü kurulda İYİ Parti Grup başkanvekili İbrahim Özkan'ın konuşma yaptığı sırada partililer arasında sözlü atışma yaşandı.

ARBEDE ÇIKTI, OTURUMA ARA VERİLDİ

Tartışmaya dönen olayda kısa süreli gerginlik yaşandığı da görüldü. İBB Meclisi 1. Başkanvekili Zeynel Abidin Okul oturuma ara verdi.

Su zammının görüşüldüğü İSKİ Olağanüstü Genel Kurulu'nda gerginlik! Arbede yaşandı
İSKİ Genel Kurulu\'nda gerginlik! Su zammının görüşüldüğü esnada arbede yaşandı, toplantıya ara verildi
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İSKİ Genel Kurulu'nda gerginlik! Su zammının görüşüldüğü esnada arbede yaşandı, toplantıya ara verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Caner kayalı: İstanbul küçük Türkiyedir.Bu benzemezler bir pundunu bulup ülkeyi gasp ederler ise bizim büyük meclisimizde her gün böyle olacak.20 yıllık birikim 20 ay da talan edilecek.Hortumları kurumuş 20 yıl öncesinin hortumcuları baya yağlama yıkama yapacaklar.Emekli maaşları yatmamaya başlayacak.Al sana kaos.ABD nin istediği kıvama gelecektir o zaman. 1 0 Yanıtla

Advertisement