İşler: "Türkiye'yi kalkındırmaya devam ediyoruz" - - Son Dakika
Güncel

İşler: "Türkiye'yi kalkındırmaya devam ediyoruz" -

İşler: "Türkiye\'yi kalkındırmaya devam ediyoruz" -

Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler, "Bunu, milletimizin çok iyi kavraması lazım. Biz eski Türkiye'de mi karar kılacağız yoksa yeni Türkiye'ye devam mı diyeceğiz.

10.03.2014 12:47

Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler, "Bunu, milletimizin çok iyi kavraması lazım. Biz eski Türkiye'de mi karar kılacağız yoksa yeni Türkiye'ye devam mı diyeceğiz. 30 Mart'ta bunun oylamasını yapacağız" dedi.

İşler, Ankara'nın Elmadağ ilçesi girişinde Kaymakam Resul Kır, Belediye Başkanı Gazi Şahin ve AK Parti'liler tarafından karşılandı. İşler, beraberindekilerle ilçe esnafını ziyaret etti, vatandaşlarla sohbet etti.

Başbakan Yardımcısı İşler, daha sonra Halk Eğitim Merkezi'nde vatandaşlarla bir araya geldi. Burada konuşan Kaymakam Resul Kır, ilçeye son 5 yılda 200 milyon liralık yatırım yapıldığını belirtti. Kır, bazı mahallelerde ilkokul, ortaokul ve imam hatip lisesi ihtiyacı olduğunu dile getirerek, bu ihtiyaçların giderilmesi için İşler'den yardımcı olmasını istedi.

Emrullah İşler, dile getirilen ihtiyaçları not alarak, bu konuda gerekenin yapılacağı sözünü verdi. Başbakan Yardımcısı İşler, 30 Mart'ta yapılacak seçimlerin önemine işaret ederek, "30 Mart seçimleri tam bir genel seçim havasında yapılıyor" dedi.

Başbakan Yardımcısı İşler, şöyle devam etti:

"Bunu, milletimizin çok iyi kavraması lazım. Biz eski Türkiye'de mi karar kılacağız yoksa yeni Türkiye'ye devam mı diyeceğiz. 30 Mart'ta bunun oylamasını yapacağız. Türkiye'nin kader seçimlerinden biri haline geldi ama çok şükür milletimiz bütün bu yaşanan olaylara rağmen, bütün bu karalama kampanyalarına rağmen Sayın Başbakanımıza, ailesine ve arkadaşlarımıza yapılan karalama kampanyalarına rağmen biz Türkiye'yi ilerletmeye, kalkındırmaya devam ediyoruz."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İşler: 'Türkiye'yi kalkındırmaya devam ediyoruz' - - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement