İsrail, Batı Şeria'da 19 Filistinliyi gözaltına aldı - Son Dakika
Güncel

İsrail, Batı Şeria'da 19 Filistinliyi gözaltına aldı

İsrail, Batı Şeria\'da 19 Filistinliyi gözaltına aldı

İsrail güçleri işgal altındaki Batı Şeria'da 19 Filistinliyi gözaltına aldı.

12.01.2023 12:02  Güncelleme: 12:08

İsrail güçleri işgal altındaki Batı Şeria'da 19 Filistinliyi gözaltına aldı.

Filistin Esirler Cemiyetinden yapılan yazılı açıklamada, İsrail ordu güçlerinin, sabah saatlerinde Batı Şeria'daki çeşitli kentlere baskın düzenlediği ifade edildi.

İsrail askerlerinin baskınlar sonucu 19 kişiyi gözaltına aldığı kaydedilen açıklamada, bu kişilerden 14'ünün sabah bir Filistinlinin hayatını kaybettiği Kudüs'ün kuzeyindeki Kalendiya Mülteci Kampı'ndan olduğu ifade edildi.

İsrail askerleri, sabah saatlerinde Kalendiya Mülteci Kampı'nda oğlunun gözaltına alınmasını önlemeye çalışan 41 yaşındaki Filistinli Semir Avni Harbi Aslan'ı vurarak öldürmüştü.

İşgal altındaki Batı Şeria ve Doğu Kudüs'te sık sık baskınlar düzenleyen İsrail güçleri, çeşitli suçlamalarla Filistinlileri gözaltına alıyor. Baskınlara tepki gösteren bölge sakini Filistinliler ile İsrail askerleri arasında zaman zaman olaylar çıkıyor.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İsrail, Batı Şeria'da 19 Filistinliyi gözaltına aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement