Yargıtay Başkanı Cirit: Korkusuzca Ayakta Kalacağız - Son Dakika
Son Dakika Logo

Yargıtay Başkanı Cirit: Korkusuzca Ayakta Kalacağız

Yargıtay Başkanı Cirit: Korkusuzca Ayakta Kalacağız
01.04.2015 09:08  Güncelleme: 12:31

İsmail Rüştü Cirit, dün adliyedeki saldırıya ilişkin, "Türk yargısı daima ve korkusuzca ayakta kalarak adaletin tesisi için mücadele etmeye devam edecek." dedi.

Yargıtay Başkanı İsmail Rüştü Cirit, İstanbul Adliyesi'ndeki terör saldırısına ilişkin, dün olduğu gibi bugün de Türk yargısının daima ve korkusuzca ayakta kalarak adaletin tesisi için mücadele etmeye devam edeceğinden kimsenin kuşku duymaması gerektiğini bildirdi.

"LANETLİYORUZ"

Cirit, yaptığı yazılı açıklamada, İstanbul Adliyesi'nde gerçekleştirilen ve Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz'ın şehit edilmesine neden olan menfur saldırıyı lanetlediklerini belirtti.

"KORKUSUZCA MÜCADELEYE DEVAM EDECEĞİZ"

Dün olduğu gibi bugün de Türk yargısının daima ve korkusuzca ayakta kalarak adaletin tesisi için mücadele etmeye devam edeceğinden kimsenin kuşku duymaması gerektiğini vurgulayan Cirit, Kiraz'a Allah'tan rahmet, aziz millete sabır ve kederli ailesine başsağlığı diledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Yargıtay Başkanı Cirit: Korkusuzca Ayakta Kalacağız - Son Dakika


Advertisement