İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Çatalca'da Kışlık Sebze Fidesi Dağıtım Törenine Katıldı - Son Dakika
Güncel

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Çatalca'da Kışlık Sebze Fidesi Dağıtım Törenine Katıldı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Çatalca\'da Kışlık Sebze Fidesi Dağıtım Törenine Katıldı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Çatalca'da düzenlenen kışlık sebze fidesi dağıtım törenine katıldı. Konuşmasında, İBB olarak kentte temel belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra üreticilere destek verdiklerini belirten İmamoğlu, üreticilerin daha çok üretmesini ve kazanmasını istediklerini ifade etti. Törenin ardından İmamoğlu, fide dağıttığı çiftçilerle fotoğraf çektirdi.

04.08.2023 14:56  Güncelleme: 14:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Çatalca'da kışlık sebze fidesi dağıtım törenine katıldı.

Açılışta konuşan İmamoğlu, üreticilerin sıkıntı içinde olduğunu, İBB olarak 20 milyona yakın insanın yaşadığı kentte temel belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra hiç dokunulmamış alanlara, sahalara destek olmaya çalıştıklarını belirtti.

Üreticinin daha çok üretmesini ve daha fazla kazanmasını istediğini ifade eden İmamoğlu, "Halkımızı memnun etmeye devam edeceğiz. Göreceksiniz, umutla ayağa kalkın, biz hem bundan sonraki İstanbul seçimlerini hem de İstanbul'un ilçe seçimlerini kazanmaya devam edeceğiz." diye konuştu.

Törenin ardından İmamoğlu, fide dağıttığı çiftçilerle fotoğraf çektirdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Çatalca'da Kışlık Sebze Fidesi Dağıtım Törenine Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement