"İstanbul'da Deniz Sefası" Sergisi Kapsamında Küratör Prof. Dr. Zafer Toprak ile Sergi Turu - Son Dakika
Güncel

"İstanbul'da Deniz Sefası" Sergisi Kapsamında Küratör Prof. Dr. Zafer Toprak ile Sergi Turu

"İstanbul\'da Deniz Sefası" Sergisi Kapsamında Küratör Prof. Dr. Zafer Toprak ile Sergi Turu

Pera Müzesi, İstanbul kent tarihinin sosyokültürel yapısına plaj kavramı üzerinden ışık tutan "İstanbul'da Deniz Sefası" sergisi kamusal programları kapsamında düzenlediği etkinliklere 21 Haziran Perşembe günü gerçekleştireceği sergi turuyla devam ediyor.

18.06.2018 17:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sanatseverler bu turda, serginin hikâyesini küratör Prof. Dr. Zafer Toprak'tan dinleme ve sergiyi birlikte gezme imkânı buluyor.

Pera Müzesi, " İstanbul'da Deniz Sefası: Deniz Hamamından Plaja Nostalji" sergisi kapsamında sergi küratörü Prof. Dr. Zafer Toprak eşliğinde gerçekleştirdiği sergi turlarına Haziran ayında da devam ediyor. Sanatseverler, 21 Haziran Perşembe günü saat 18:30'da gerçekleşecek bu turda, özel ve kurumsal koleksiyonlardan derlenen, fotoğraf, dergi, karikatür, eşya ve kitap gibi orijinal malzemelerle hazırlanan sergiyi, küratör Prof. Dr. Zafer Toprak eşliğinde gezme fırsatı buluyor.

Bir nostaljinin öyküsü "İstanbul'da Deniz Sefası: Deniz Hamamından Plaja Nostalji" sergisi, 26 Ağustos 2018 tarihine kadar Pera Müzesi'nde; sergiyi tamamlayan izleme ve okuma odaları ise İstanbul Araştırmaları Enstitüsü'nde deneyimlenebilir.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'İstanbul'da Deniz Sefası' Sergisi Kapsamında Küratör Prof. Dr. Zafer Toprak ile Sergi Turu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement